.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Още от незнайни времена хората изпитват нужда да създават семейства и деца. Това се е превърнало като някакъв вид задължение .Дали това е първично чувство и животински инстинкт, или се присъжда в главите ни от обществото?
    Според родителите ми - всеки трябвало да се стреми към създаването на връзки и семейство задължително, а хората без такива ,,полудявали''.... Вие как мислите?
    Познавам възрастни хора, на които най-голямата им мъка е, че нямат внуци.
    Хората се чувстват отговорни ,, за придаването техния си ген'' :Д ?!
    Къжете ква е тази човешка глупост?
    Защо български двойки с по 400 лв заплати в България си правят по 2,3 и повече деца, също като циганите?
    Защо се раждат тези деца, за да живеят в мизерия ли?
    обществото е овце , устроено по такъв начин , един от друг да копират и да гледат кое е нормално.ако не го правиш като останалите , значи си луд.и на мен много хора са ми говорили кога съм щял да се задомя и подобни простащини , това за мен е евтина пропаганда и тия хора дори не го осъзнават
    основния смисъл в живота не е да се множиш , не ми се говори много по темата защото е много сложно и никой оттука няма да го разбере
    искам само да подчертая че не трябва да се потдаваме на хорския натиск и да живеем "чужд живот" само за да ни "одобрят" може и да ме заклеймят с "полудял" , не ми пука особено какво си мисли някой чубанин на който живота прилича на лайнарка , говоря за онея камиони дето смучат от септичните ями
    Последно редактирано от nosferatu23 : 04-30-2013 на 19:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си