Здравейте, аз съм едно 19-годишно момиче... и мисля че започвам да се влюбвам. Всичко е мн странно, защото преди не бях поглеждала на него по този начин....но изведнъж той започна да се държи различно. Доста пъти ме беше канил да излизаме и веднъж се съгласих. Първата среща беше страхотна....но към края й той ме целуна, а след това започнахме да се натискаме...той искаше да стигнем по-далеч...но го спрях. На 2-рата среща ми пусна ръка....и впоследствие му направих свирка, защото той успя да ме убеди....а на 3-тата....ами сещате се. Това което ме притеснява е, че е добър приятел с др 2 момчета, с които направих грешка, накратко през различни етапи от живота си бях влюбена в едното, а др го харесвах...но и 2-та се възползваха от мен..и след това ми се подиграха.....и момчето с което се занимавам сега се държи с мен безразлично когато има хора около нас...а когато сме 2та....иска само да правим секс....Говорих с него и той естествено ми каза че тва са накакви глупости и че драматизирам. Ноо сериозно започвам да се влюбвам в него....и нз какво да правя :Х ...