.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен Аватара на feikk
    Лишена съм от романтични жестове четвърта година вече. Като цяло доста рядко ми се случва, но като стане наистина го оценявам. И аз не си представям под романтика разни листа от рози или свещи в спалнята. Става ми кеф като е запомнил кво съм искала да прочета нещо преди половин година и в някъв момент ми цъфва с това на вратата, примерно. Или пък просто да хване и да ме завлече някъде късно вечер, ей така... да се видим. Но букети, сърца без повод, шоколади и тем подобни неща не са случвали никога, и даже се радвам. Аз съм правила разни такива жестове за него като картонени сърца с налепени тъпни кво обичам в него иии от тоя род неща, но бях дълбоко недооценена. Като цяло и не държа много на тия неща. Лигави са ми.
    dgdg

на днешно време за романтика се счита момчето да те плясне по задника преди да си вдигне ципа вместо направо да си излезе..

Мега фен Аватара на pandabear
    стига да не е прекалено сладникаво и лигаво, да, харесвам романтиката, да, романтична съм, когато ми идва истинси отвътре и съм сигурна, че човекът срещу мен го заслужава и да, романтичните мъже ми допадат малко повече.
    иначе аз имам доста изкривено мислене относно романтиката, от всички мили и романтични жестове, които съм получавала, а те са много... най-любим ми е този, когато за първи път изведох кученцето си на разходка заедно с един бивш и кученцето ми се изпишка върху едно камъче под формата почти на сърчице, и аз бях доста развълнувана, че от първото излизане свикна да си върши работата навън, и бях супер радостна- два три дни след това правихме 1 месец, и той ми подари въпросното камъче, сложено в една стъклена кутийка и доста симпатично пожелание към него: БЕСТ ГИФТ ЕВЪР!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не съм романтична, не мога, по характер съм си циник, нямам нужда да го отричам

разтапял ме е един единствен букет през живота ми - цветя от Витоша, от човек, не подарявал цветя на момиче никога, ако мама не му ги е бутнала в ръцете, но много вода изтече оттогава
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Радвам се, когато видя усмивката на любимото ми момиче, защото съм я зарадвал с нещо, независимо с повод или без
    Нещо ме чопли отвътре да я изненадам, да видя усмивката ѝ и същевременно да знам, че причината за нейната усмивка съм аз и моите действия

За мен романтиката не е рози, бонбони и подобни неща, а някакви малки и спонтанни (освен ако не е по някакъв повод - рожден ден, навършване на брой месеци, годишнина & etc) неща/действия

Мега фен
    Град
    <3
    Първо искам да отбележа, че темата е тъпа и не очарователна. ^
    Второ - ест че искам романтика и ми е нужна. Но моите представи за романтика не са червени рози, парфюмчета за подаръчета, вечери на свещи и 'Обичам те' на 100 езика.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Нищо не трябва на тоя свят, но ако си решил да бъдеш романтичен, бъди заради себе си, а не заради човека до теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    романтичен не се става
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нищо не трябва на тоя свят, но ако си решил да бъдеш романтичен, бъди заради себе си, а не заради човека до теб.
    о.О не че нещо ама да си романтичен заради самия себе си!? малко няма смисъл......
    А по темата - лично аз не съм от романтичните и не си падам по лигавите "нещица", предпочитам уважението един към друг

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    романтичен не се става
    Да, чел съм я тая приказка. Всичко се става, стига да си наумиш - от романтик до психопат.

@SweetPassionF, смисълът, който вложих, е че сам трябва да чувстваш и оценяваш романтиката, която може да е насочена към някого, но не трябва този някой да носи смисълът й. Трябва сам да го откриваш. Иначе не говорим за романтика, а говорим за двулични действия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да, чел съм я тая приказка. Всичко се става, стига да си наумиш - от романтик до психопат.

@SweetPassionF, смисълът, който вложих, е че сам трябва да чувстваш и оценяваш романтиката, която може да е насочена към някого, но не трябва този някой да носи смисълът й. Трябва сам да го откриваш. Иначе не говорим за романтика, а говорим за двулични действия.
    Романтика...двулични действия..........
    Е, все пак всеки е с различно виждане

Романтика...двулични действия..........
    Е, все пак всеки е с различно виждане

Мега фен
    ко ми отваряте умрелите теми

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ко ми отваряте умрелите теми
    Ма тя умряла ма

Супер фен Аватара на Glamour92
    Зависи кой какво влага в понятието романтика.
    Ако това значи да поднасяш на обекта на ухажванията си плюшени дупета с повод и без повод , ноуп.
    Последно редактирано от Glamour92 : 07-07-2013 на 05:37
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Да, хубаво е понякога да има такива мили жестове, все пак да не се стига в другата крайност - да не ѝ подарява нищо, да я кара тя да плаща сметката в ресторанта например. Но аз лично се изнервям, когато си подаряват по 50 плюшени меченца, които казват 'Обичам те' на 15 езика.

Мега фен
    Ма тя умряла ма
    на системи е още

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Хубаво е изненадаш любимия за момента човек приятно. Букет цветя съм давал само на 1 момиче , 2р0 няма да има. Обаче много обичам, когато някое момиче ми харесва и се отнася към мен по по-различен начин. Тази част от опознаването ми беше любима.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    След като прочетох темата осъзнах, че май аз съм най-романтичната тук ;д.
    Обичам свещи и хубава обстановка. Иначе не харесвам претруфени букети, една роза е достатъчна. Харесва ми, когато инцидентно съм заспала и той ме завива, харесват ми и закуски в леглото като по филмите . Кутии с бонбони не ми подарява, но иначе ми готви и винаги се грижи за хубавата атмосфера .

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Аз обичам да съм романтичен,обичам да виждам усмивката на лицето на любимата от изненадата или жеста.Няма как без романтика една връзка,дали ще е нещо дребно или нещо голямо.Всичко от сърце запалва другия
    Ето това е винаги съм искала приятелят ми да е романтичен все нямам този късмет :Д

Мега фен
    Не се ли замисляте,че преди поколения е било много по-романтично и музиката и разходките. а ся в дискотеките само див танц и бумтене :Д

Ами трябва да ,уникално е чувството да направиш нещо мило за приятелката си и да видиш ,колко много ще се зарадва и как ще се разплаче от щастие.Уникално е чувството и за двамата.Да направиш нещо хубаво за човека до себе си ,без повод ,а просто за да го накараш да се усмихне.Преди време носех на приятелката си например всеки ден по една роза и всеки път се радваше,дори когато ми беше сърдита.За последната си приятелка отидох на плажа и събрах страшно много миди и ги наредих из стаята с няколко свещи ,чаках я да се върна от работа и просто чувството за мен беше уникално когато видя какво съм направил.Усмивката на човека с когото искаш да бъдеш е нещо прекрасно,а още повече когато се усмихва заради теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    След като прочетох темата осъзнах, че май аз съм най-романтичната тук ;д.
    Обичам свещи и хубава обстановка. Иначе не харесвам претруфени букети, една роза е достатъчна. Харесва ми, когато инцидентно съм заспала и той ме завива, харесват ми и закуски в леглото като по филмите . Кутии с бонбони не ми подарява, но иначе ми готви и винаги се грижи за хубавата атмосфера .
    аа молиМ Може да поспорим за първото място ^^
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Знаеш ли какъв им е проблема на романтичните мъже?

-Опитват се да използват романтиката, за да създадат привличане.
    Пример: Пенчо познава Пенка от два месеца. Той нерешителен путьо, сеща се чак сега, че иска да й бърка в гащичките и тича към офиса й с букет цветя, и кутия бонбони. Като по филмите, нали. Обаче романтиката не може да създаде привличане, а само да го засили....За целта трябва да го има. И когато Пенка не оцени жеста, и не си свали гащичките тя е "кучка" и "сигурно иска някой богаташ, днешните жени не се трогват от романтика".
    Сори, Пенчо, не си на прав път.

-Смятат, че е разменна монета.
    Не го правят от сърце. Смятат, че техните жестове са валута за чувствата на човека отсреща. "Аз й купих цветя и я заведох на вечеря, сега трябва да ме обича. Как е обичала оня дето не я водеше на ресторант, пък мен няма..?" Но не...Тингс донт хепън дис уей, сори.

-Прекаляват поради едно от горните две или и двете. И накрая просто излиза, че ти лижат задника, за да "вземат" нещо от теб. Жалко и отегчително...

И казвам "не, благодаря" на такава романтика.

Привличането и любовта се случват заради съвсем други фактори, съвсем несвързани с романтиката. Ако ги няма първите две...Е просто трагично.

А да не говорим, че романтиката не е това от филмите, а в малките неща. Не са виновни жените, че Холивуд ни е набил изкуствените си стандарти и дефиниции.
    Много мъже изкупуват цялата цветарница, макар че повечето жени мечтаят за едно цвете - ама онова любимото им, в любимият им цвят.

А в една връзка, ако мъжът всеки ден ми прави романтични жестове ест., че ще станат част от пейзажа и в един момент няма и да се замислям за тях вече. Както и обратното, разбира се. Трябва винаги да имаш поне един коз в себе си, да поддържаш малко мистерия и човекът да си го е заслужил (дори по някакъв малък начин). Идеята е да не позволяваш на партньора си да го приема за свише.

Романтиката е усещане. Ако имаш подход ще знаеш кога и как да създадеш успешно едно такова усещане.
    Още с това се изчерпва темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си