.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: MyMall.com

Hybrid View

StoneMind
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dest18 Виж мнението
    Българските сайтове продават китайски копия на марки ама на поразия. Понеже в нормалните магазини всяка стока трябва да има произход, платени данъци. В момента модатата на ментата е да се продават онлайн защото контрола е никакъв. Големите чужди сайтове обратно държат си на реномето и всичко е 100%. И не е вярно, че ако сбъркаш номер или ти пратят нещо друго изгаряш, глупости!. Връщаш го сменят ти го и толкова. Като разхододите по транспорта в много от големите сайтове са безплатни- за европейските имам пред вид.
    Глупости! Аз на ментета от бг онлайн сайтове досега не съм попадал. От "големи чужди сайтове" обаче са ми пращали абсолютно неотговаряща на нашите номерация (имам предвид sportsdirect, който е споменала и LaPavleta) Въобще нямаше как да ги нося тия дрехи! И не поискаха да ги вземат безплатно обратно. Напротив. Аз трябвало да си платя пощенските разходи. Така общо трябваше да платя над 60 лева само за това! Да не съм луд?! От тогава спрях да пазарувам директно от чужди сайтове. Само от бг. Този sports.mymall.bg още не съм го пробвал, но отивам да го разгледам щом нещата са от sportsdirect.

Да, и аз съм чувала за такива случаи със sportsdirect. За мен е много по-добре да поръчваш от български сайтове. Аз останах много доволна от sports.mymall - препоръчвам ти го, ако си харесаш нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си