.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Като заговорим за бивши

може да ме помислите за всякаква, но бившата на приятеля ми ми бърка в здравето. Всичка започна още в началото на нашата връзка. Тя си беше намерила някакъв нов и всичко, което аз правех за своята връзка и за приятеля ми, тя директно го копираше и го прилагаше в своята "връзка"... пишеше му, правеше се на интересна, опитваше се да събуди вниманието му, но без успех. После пък си намери някакъв от нашия град и когато се засечем, тя започва да се гуши и да го целува за да и обърнем внимание или пък говори нещо против нас и ни гледа и се смее.. просто с всичките си изпълнения и лигавщини ми дойде до гуша. Един път и казах всичко, което мислех, но не тя си продължава. Опитвам се да не и обръщам внимание, но тя е като досадна реклама по телевизията, прекъсва ти филма точно на най-интересното....

Имах нужда да излея някъде цялата тази ярост.. ако решите изтрийте темата

anonymous708973
    Guest
    Много ми е интересно тя как има толкова подробни наблюдения върху вашата връзка, че да прилага същите неща в своята?

Колкото и тривиално да звучи, не й обръщай внимание. Ще осъзнае, че не е интересна.
    Ако много прекали, приятелят ти да се стегне и да се държи като мъж, като говори с нея.

Защо ѝ обръщаш внимание. Остави я, тя като види, че не е интересна, ще спре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да се шиба във гъ*а бившата ми И грам не ме ебе вече за нея!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много ми е интересно тя как има толкова подробни наблюдения върху вашата връзка, че да прилага същите неща в своята?
    И на мен. Също и как вие имате наблюдения за нейната връзка?!

Не мога да разбера, приятелят ти не се нерви толкова, а ти се ядосваш, че я виждаш да му вре в очите новия си?! Тъпо е да се нервиш за това, че има нов и прави опити да натрие носа на твоя(ако наистина е така).

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И на мен. Също и как вие имате наблюдения за нейната връзка?!

Не мога да разбера, приятелят ти не се нерви толкова, а ти се ядосваш, че я виждаш да му вре в очите новия си?! Тъпо е да се нервиш за това, че има нов и прави опити да натрие носа на твоя(ако наистина е така).
    Според мен е точно това! Майната й!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от azetomazeto5 Виж мнението
    Да се шиба във гъ*а бившата ми И грам не ме ебе вече за нея!
    Това да не е въпросният приятел на авторката?

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от urlittlelady Виж мнението
    може да ме помислите за всякаква, но бившата на приятеля ми ми бърка в здравето. Всичка започна още в началото на нашата връзка. Тя си беше намерила някакъв нов и всичко, което аз правех за своята връзка и за приятеля ми, тя директно го копираше и го прилагаше в своята "връзка"... пишеше му, правеше се на интересна, опитваше се да събуди вниманието му, но без успех. После пък си намери някакъв от нашия град и когато се засечем, тя започва да се гуши и да го целува за да и обърнем внимание или пък говори нещо против нас и ни гледа и се смее.. просто с всичките си изпълнения и лигавщини ми дойде до гуша. Един път и казах всичко, което мислех, но не тя си продължава. Опитвам се да не и обръщам внимание, но тя е като досадна реклама по телевизията, прекъсва ти филма точно на най-интересното....

Имах нужда да излея някъде цялата тази ярост.. ако решите изтрийте темата
    защо не си разрешиш проблема чрез саморазправа ? няма нищо по секси от това да се бият жени

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Това да не е въпросният приятел на авторката?
    << ами не е

приятелят ми не говори с нея от доста време. Аз гледам да избягвам каквито и да е контакти с нея и изобщо да я игнорирам, но сякаш си го е поставила за цел в живота...

не мисля да се бия с когото и да било, а и никога не съм го правила. Винаги си решавам проблема с разговори, но тук те не помагат независимо как са проведени...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Колкото и тривиално да звучи, не й обръщай внимание. Ще осъзнае, че не е интересна.
    Ако много прекали, приятелят ти да се стегне и да се държи като мъж, като говори с нея.
    и аз това се зачудих и се върнах да прочета дали пък не пише ''бившата ми приятелка'' та,тя от къде има такава информация ?

и да.. игнор - все някога ще и омръзне

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не й обръщай внимание.
    Докато тя забелязва, че ти привлича вниманието и успява да те дразни, ще продължава.
    Не й доставяй това удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си