.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето

За изневярата

Четох няколко теми свързани с темата и реших да попитам на какво мнение сте... Много хора казват, че не биха простили изневяра в никакъв случай и това е най-ужасното нещо на света. Аз обаче се замислих. Ами ако човека до теб ти е доказвал многократно че те обича и държи на теб, а просто е допуснал грешка?
    Бихте ли простили изневярата ако не се съмнявате в чуствата си и тези на гаджето? Бихте ли простили ако знаете, че човека ви обича много и е готов на всичко за вас?

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Четох няколко теми свързани с темата и реших да попитам на какво мнение сте... Много хора казват, че не биха простили изневяра в никакъв случай и това е най-ужасното нещо на света. Аз обаче се замислих. Ами ако човека до теб ти е доказвал многократно че те обича и държи на теб, а просто е допуснал грешка?
    Бихте ли простили изневярата ако не се съмнявате в чуствата си и тези на гаджето? Бихте ли простили ако знаете, че човека ви обича много и е готов на всичко за вас?
    тея приказки с "двете страни имат" вина са ми меко казани наивни , също и с допускането на грешка.това да не е като грешка да объркаш захарта със сол , не става тъй

ако имам приятелка която ми изневери , ще я изритам с токати през вратата , затова че ме е излъгала главно
    това с изневярата за мене е тотално лицемерие , като не ме кефи някоя , няма да и изневерявам , просто ще и го кажа и ще се разделим а не да лъжа като мишка само щото ме е срам или щото имам някаква изгода
    няма как да обичаш някой и да го лъжеш по тоя начин и да го нараняваш. бахти мазохизма

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не знам как бих реагирала. Ако за мен подобна мисъл е недопустима и си знам ангелите, няма проблем. Ако от другата страна не си дават сметка, може да стане гафът, но всеки си мисли, че е застрахован, докато не му се случи случката. Зависи от ситуацията, но в повечето случаи не бих простила, защото трудно започвам да вярвам отново на някого, ако е забил дълбоко ножа и то право в сърцето ми.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на tori
    Труден въпрос. От една страна все пак си е моето момче. Каквото и да направи, няма да спра да го обичам. От друга няма да ми е никак приятно и сигурно ще има последствия.

Странно е да обичаш някой и да му изневериш, някак не върви. Не мога да бъда ЗА изневярата това е едно огромно преебаване на другия, каквото и да е направил и колкото и да се карате не е тва начина. А ако толко ти се чука, зарежи си гаджето и си чукай на спокойствие.

Banned Мега фен
    не бих простила... просто тая грешка най-вероятно е била провокирана от нещо - търсене на нещо ново,липса на нещо в отношенията и т.н. така че ако има такъв проблем не виждам смисъл да се продължава една връзка

Хора сме всеки греши да кофти е но това е живота

Зависи от изневярата ако е моментна да бих я простила .
    Не бих простила изневяра от сърцето и душата
    Емоционалнаат изневяра боли повече от телесната . Няма да ми е приятно ако гаджето ми преспи с някоя за една нощ ,ако спи с някоя която обича това никога не бих простила .

Голям фен Аватара на UniCoWN
    За съжаление да. Знам, че винаги ще ме боли от тази постъпка, ако съм сама и просто се замисля ще се разплаквам дори след години, но съм сигурна, че не бих оставила човека до себе си. Няма да простя, защото никога няма да забравя и няма да мога да го преглътна и приема. Просто ще затворя очи.
    (това в случай, че обичам силно и държа да връзката ни, но при мен винаги е така, несериозни изпълнения не съм имала)

Много зависи от положение, в което се намираме. Ако сме си просто ей така двамата и разбера, че той е кривнал, определено не бих се замислила и бих го зарязала. В момента, в който изневери, той потъпква всичко, което някога ми е казвал или доказвал. Но ако сме вече семейство, имаме деца и т.н. бих се замислила. Все пак тогава не става дума само за мен, може би бих дала втори шанс.
    Независимо обаче дали ще му простя или не, не бих забравила и надали някога бих била способна да му вярвам по същият начин, винаги бих имала едно на ум, което най-вероятно ще доведе до края на връзката ни.

Мега фен
    Град
    <3
    И аз им се чудя на тея, които казват, че категорично не биха простили..
    Аз сигурно бих.. т.е. това не е развален кашкавал, че с лека ръка да го изхвърля, но бих станала супер недоверчива, мнителна и т.н., което изобщо няма да е яко.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Хора сме всеки греши да кофти е но това е живота...
    Ще сгрешиш ли с мен?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Бихте ли простили изневярата ако не се съмнявате в чуствата си и тези на гаджето?
    Ако ми изневери ще се замисля дали нямам повод за съмнение в неговите чувства.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Нека първо да се опознаем де,аз не мога така бързо..

В някаква несериозна връзка, в която ни свързва само тръпката, сигурно няма да ми пука много. Но когато се обичаме, когато сме привързани и си имаме доверие, ако приятелят ми ми изневери ще потърся вината в себе си. Дали аз не съм виновна, ако не съм му давала всичко, от което има нужда и дори да ми го е казвал, не съм се постарала.
    А ако просто се е напил и се е чудил с коя да се изчука.. ем.. това няма да го простя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Вина имат и двете страни при всяка изневяра, различна от "напил се е и му се е чукало".
    Бих простила при определени обстоятелства, но не бих искала да съм на мястото на човека, на който му е простено. Ще ми събере небето и земята преди да повярвам, че мога пак да се доверя.

За мен изневярата не е грешка, а избор. Грешка е да настъпиш някой или да го бутнеш - нещо спонтанно, което не си направил умишлено. Докато това да си легнеш с някого или дори да го целунеш е обмислена постъпка

И не, не бих простил, защото това е сигурен признак, че човекът вече не те обича

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И аз им се чудя на тея, които казват, че категорично не биха простили..
    Аз сигурно бих.. т.е. това не е развален кашкавал, че с лека ръка да го изхвърля, но бих станала супер недоверчива, мнителна и т.н., което изобщо няма да е яко.
    и би продължила да разваляш връзката и да се мъчиш ? щото след като станеш супер недоверчива много проблеми ще излезнат,което ще доразвали връзката .. виждаш ли смисъл в това ? отколкото просто всеки от където е и да си търсите други ?

иначе ако имаме деца - тогава не знам.. не мога да кажа сега.. аз по-скоро говорих за сега ( някак си не ми включва още мозъчето за по-сериозни ''времена'' )

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и би продължила да разваляш връзката и да се мъчиш ? щото след като станеш супер недоверчива много проблеми ще излезнат,което ще доразвали връзката .. виждаш ли смисъл в това ? отколкото просто всеки от където е и да си търсите други ?
    Казвам какво би станало.. не как виждам края от ситуацията..
    Както каза пантерата, мнооооого, много трудно ще се доверя след това.
    И дам.. най-вероятно ще има много дупки и търкания и т.н..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Абе има разлика от изневяра до изневяра . Ако просот се е напил и се изчукал с друга хайде някак ще се преглътне .Но ако имал чувства към нея това вече е страшно .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-01-2013 на 13:17

Супер фен Аватара на paradosou
    Аз пък не бих търсила вината в себе си. За да се стигне до кривване със сигурност има липси във връзката/нещо не съм могла да му дам, обаче... проблемите винаги могат да се обсъдят и да им се измисли някакво решение. Или в краен случай, ако са толкова големи, просто да се сложи край.
    Дълбоко се съмнявам, че бих преглътнала изневяра. Прекалено съм горда, пък е и много, много сериозно пропукване в отношенията.
    Последно редактирано от paradosou : 05-01-2013 на 13:35

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от r0073x Виж мнението
    За мен изневярата не е грешка, а избор. Грешка е да настъпиш някой или да го бутнеш - нещо спонтанно, което не си направил умишлено. Докато това да си легнеш с някого или дори да го целунеш е обмислена постъпка

И не, не бих простил, защото това е сигурен признак, че човекът вече не те обича
    Не, не е обмислена постъпка... И със сигурност не е 100%-ово доказателство, че не си обичан.
    Точно затова е и толкова гадно, долно и предателско. Защото ти страда повече егото отколкото чувствата. Един вид... "изневерих ти, защото ти не ми даде нещо".

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако още някоя ми изневери, сигурно ще й начупя кокалите... Ако може, нека тя ми прости!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не бих му простила.
    Някак не ми се връзва да ме обича и да държи на мен, а да ми изневери - за каква грешка иде реч тук, изобщо? Това не е да объркаш сметките примерно по математика, а се отнася до чувства и така нататък.

Повече от фен Аватара на feikk
    Прощавала съм изневерИ. Или поне опити, знам ли и аз как се води точно да излизаш с други момичета по кафета и да се зарибявате. Преди да разбера винаги съм била категорична, че не бих простила именно защото предишен мой приятел просто изчезна и след това разбрах, че е заради друго момиче, което си е хванал докато е с мен. Но... на този герой с кафетата щях да му откъсна главата, но преглътнах. Просто... и аз не знам защо. Твърде много време сме градили взаимоотношения, които са много повече от некви кафенца и зарибявки. Единствената уговорка е да не се повтаря. За мен няма значение дали една изневяра е емоционална или само физическа в дискотеката и при какви условия. Имаш ли човек до себе си и го направиш - предателство е. А последствията са в загубата на едно дълбоко доверие. Всеки сам си прави сметките нататъка. Но да пак бих простила изневяра, но някой следващ. Компромисите в тия неща според мен са по веднъж.
    dgdg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си