.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не бих простила. Не заради самата изневяра, а заради слабия му характер. Не искам мекотело до себе си, а човек, който изневерява (тук имам предвид "уж неволното"), е точно това.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Четох няколко теми свързани с темата и реших да попитам на какво мнение сте... Много хора казват, че не биха простили изневяра в никакъв случай и това е най-ужасното нещо на света. Аз обаче се замислих. Ами ако човека до теб ти е доказвал многократно че те обича и държи на теб, а просто е допуснал грешка?
    Бихте ли простили изневярата ако не се съмнявате в чуствата си и тези на гаджето? Бихте ли простили ако знаете, че човека ви обича много и е готов на всичко за вас?
    Естествено, но след като му върна жеста

Изневярата е нещо естествено за хората. Какво, примерно, имам си гадже и се харесваме, но на купон съм се забил с адската мацка, летят хормони, няма да я прасна ли? Въпросът е изневярата да е еднократен акт, ако открия, че моето съкровище ми изневерява редовно, разбира се, че ще я чупя. Като си имам гадже да не би да съм в затвор?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^А дано и тя ти слага рога със същите железни доводи!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Точно на място!!

Сега като се замисля бих простила,но не знам ,когато това се случи дали ще съм на същото мнение. А за този,който изневерява- по-добре е да избере 2-рия/2-рата,защото ако обичаше "първата си любов",никога нямаше да има 2-ра любов

Мега фен Аватара на draid
    Ами вярвал си че е те е обичала, бил си сигурен. Всичко това обаче е до момента в който не разбереш, тогава няма как да си отново толкова уверен в чувствата и А и какво значи грешка ? За мен нещо което като цяло знаеш, че е не правилното в случая си е умишлен избор, а не грешка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabe Виж мнението
    Изневярата е нещо естествено за хората. Какво, примерно, имам си гадже и се харесваме, но на купон съм се забил с адската мацка, летят хормони, няма да я прасна ли? Въпросът е изневярата да е еднократен акт, ако открия, че моето съкровище ми изневерява редовно, разбира се, че ще я чупя. Като си имам гадже да не би да съм в затвор?
    То хубаво, ама ако през седмица си на купон и се забиваш с яка мацка? Или ти имаш предвид да е еднократен акт с отделна мадама, иначе с много различни по веднъж - може. Нещо ти издиша логиката.

Замислих се върху това, което каза Мери Джейн. Надали бих изневерила веднага напук - още повече така, че той да не знае, но бих попитала "Добре, сега какво очакваш? Имам ли картбланш да направя същото? Как ще се почувстваш, ако знаеш, че съвсем умишлено съм легнала с някого?"

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Почти всичко бих простила,но изневяра никога.Принципи.
    Ако някой държи на теб ,щеше да се замисли какво биха причинили действията му.Ако другият ти е достатъчен не би погледнал към друг/а.Другото са чисти оправдания,за да можеш да спасиш виновният си гъЗ.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от leonnamay Виж мнението
    Сега като се замисля бих простила,но не знам ,когато това се случи дали ще съм на същото мнение. А за този,който изневерява- по-добре е да избере 2-рия/2-рата,защото ако обичаше "първата си любов",никога нямаше да има 2-ра любов
    ох да ти наритам клиширания глупав гъз

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Замислих се върху това, което каза Мери Джейн. Надали бих изневерила веднага напук - още повече така, че той да не знае, но бих попитала "Добре, сега какво очакваш? Имам ли картбланш да направя същото? Как ще се почувстваш, ако знаеш, че съвсем умишлено съм легнала с някого?"
    Точно това имах предвид. Бих се почувствала предадена, и не си го пожелавам дори да ми се случва. А щом се почувствам с две думи - ненужна, ще се оттегля. Било то късане, или просто проценти емоционално отчуждаване. Оттам няма да почувствам нуждата да бъда вярна на някого, просто заради самия него, тъй като той ме е предал. Защо пък да го зарежа, ако го обичам истински. Просто мога да си водя връзки с друг, без дори да знае. А и дори да разбере - аз вече ще си имам резерва.
    Относно любовта - както казах, ще се изчерпа под някакъв вид, който в края на краищата - все ще се сведе до 0.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Защо ми се струва, че темата е по-коментирана от женската част на форума...? Изключвам пича (да не кажа друга дума), който каза, че се забива по купони с яки мацки и това е неговия критерий да "не е в затвор".

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Четох няколко теми свързани с темата и реших да попитам на какво мнение сте... Много хора казват, че не биха простили изневяра в никакъв случай и това е най-ужасното нещо на света. Аз обаче се замислих. Ами ако човека до теб ти е доказвал многократно че те обича и държи на теб, а просто е допуснал грешка?
    Бихте ли простили изневярата ако не се съмнявате в чуствата си и тези на гаджето? Бихте ли простили ако знаете, че човека ви обича много и е готов на всичко за вас?
    Допускала съм такива грешки. И не е защото съм ''объркала захарта със сол'', а защото в конкретния момент не съм била щастлива, някой ми е обърнал внимание, поддала съм се и така. Не се гордея, не бих повторила с желание.
    Бих го насърчила да спи с друга между другото. Ще заминава за 3 месеца и скоро мисля да му кажа, че съм склонна да го приема като факт. В смисъл, просто секс. Нищо повече. Физическо задоволяване на нужди. Туй то.

И всички сме хора и грешим. Така че се научете да прощавате.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Това мазохизмът е страшна работа. 3 месеца ли не може да устиска, сериозно? На това ли си готова, за да го задържиш?

Мега фен Аватара на draid
    То ако едни 3 месеца не може да изкара ...

То хубаво, ама ако през седмица си на купон и се забиваш с яка мацка? Или ти имаш предвид да е еднократен акт с отделна мадама, иначе с много различни по веднъж - може. Нещо ти издиша логиката.

Ако всяка седмица съм на купон и забивам яка мацка, значи връзката ми е издишала и е чисто формална. Това вече не е изневяра, а търсене на нов партньор.

Изневяра за отмъщение? По-голяма глупост надали има. Какво ще постигнете в крайна сметка? Това е много ретроградно мислене. Ако толкова са ви засегнати чувствата, по-добре търсете нов партньор, ще сте много по-щастливи. Гледайте си собственото щастие, а не целете чуждо нещастие.

Голям фен Аватара на dami666
    Пф,много болезнена за мен тема. И от двете страни на барикадата съм била и нито една не е приятна. Бих простила,ако много обичам някого и виждам,че има желание да си върнем доверието,въпреки че определено не е лесна задача..
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Знам ли, само аз ли живея в свят, в който си обичам гадженцето, когато го имам, и не ми се занимава да му изневерявам, защото за да ми стане гадже, аз трябва да съм се впечатлила и влюбила нечовешки много? Затова мога да кажа, че съм имала 3 обвързвания, защото не всеки ден срещам човек, с който искам да спя всеки ден, и да се будя дори с него.
    За мен връзката трябва да е същевременно ангажираща, но и неангажираща. Трябва свобода. Ако си обичаш човека и имаш свободата, идва моментът, в който си достатъчно задоволен, за да нямаш нужда да изневеряваш. Не се изкарвам светица, изневерявала съм, когато съм била по-малка, и не съм ценяла стойността на връзката. Сега не бих изневерила, както и не бих простила, ако ми изневерят. До момента не са ми изневерявали, поне не съм разбрала, хаха. Смятам, че ако нещо липсва, не е като хората, трябва да се опиташ да го оправиш. Като не става, значи връзката ви не става. Ама изневери, лъжи... всичко е толкова натоварващо, като не се получава, няма нужда от мъки и филми.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Това мазохизмът е страшна работа. 3 месеца ли не може да устиска, сериозно? На това ли си готова, за да го задържиш?

Той че може да устиска-може. За задържането-не ми е това целта.
    Просто съм склонна на такъв компромис в настоящия момент.
    Може би.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Уж готова на всичко, пък изневерява. Непростимо е за мен, наранява дълбоко.
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си