.

Виж резултатите на анкетата: Потдържате ли връзка, с някой който непознавате по скайп?

Гласували
5. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

1 20,00%
  • Не

4 80,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Имеал и Скайп

Имам скайпът на една приятелка, но тя никога не влиза. Живеем в различни градове и не сме се чували от дълго време. Незнам какво стана с нея. Преди си пишехме всеки ден, а сега не е влизала от две три седмици. Можете ли да кажете как да намеря имеалът и през скайп. Звучи малко странно, но станахме доста близки приятелки и скам да се чуя с нея. Общували сме само през скайп. Виждали сме се само 2 пъти. Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мейла в скайп трудно ще намериш ако е скрит, но фейсбук има една опция търсене на приятели по скайп може да я пробваш. Не е гаранция че ще я намериш ако не си го е добавила но все пак е възможност.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Имаш и скайпа, но тя никога не влиза, а преди често сте говорили там.
    Как въобще решаваш, че влиза по-често в пощата си.

1. Мнението й за файсбук не е много добро......
    2. Ами говорили сме си и съм останала с впечатлението, че предпочита имейлите пред скайп

Не обещавам нищо, но дай:
    име, фамилия, години и никовете, които използва. Поне каквото знаеш от тях!
    Последно редактирано от Stray : 04-28-2013 на 22:30

Мога ли да ти имам доверие като ти кажа тези данни??

Не може ли да ми кажеш как става?

Мега фен
    как става ;д Почваш я първо по никнейм да търсиш - ако се пише 'мими тъпото' - пишеш го в кавички в гугъл и се надяваш да излязат някакви нейни профили из нета. Ако не намериш нищо - пробваш следващия. И с името можеш да пробваш, пак в кавички.
    Винаги можеш и по профилната й снимка в скайп да я търсиш през гугъл изображения.

Ако знаеш от кой град е, особено ако е малък, и къде учи - винаги можеш да намериш някой във фейса от там, да го аднеш и да го питаш за номера й.

Вкарай малко въображение ;д Мейла обаче доста трудно ще й изкопаш, освен ако я нямаш адната във фейсбук.

Ами да имейлът ми трябва... А и снимката на скайп й е с анимационни герой. Как бух могла да я намеря по снимката? Невъзможно е..... все пак продължавам да опитвам. И благодаря за помоща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си