.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Дами, помогнете ми да реша дали да си купя това, моля

Здравейте, може ли да помоля за искрен съвет относно едно сако, което си харесах. Вчера видях една тема и влезнах в сайта и ...
    Времето се затопли, но го искам най - вече като аксесоар, защото ми хареса модела, а знам че все някога ще завали и ще захладнее, дори лятото, и ще ми трябва нещичко връхно. Та... Ето това сако си харесах, но се чудя дали да си го купя, общо взето взех заплата и сега искам да си купя разни неща, но ми е жал да си дам парите и се двуомя при всяка покупка, дори и да е най - яката. Та... моля за съвет мили дами

http://www.snekko.com/index.php?seo=...oducts&id=2496

..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Принципно като връхна дреха ще ти свърши работа за лятото, но на мен просто не ми харесва.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен
    За лятото е идеално на мен ми харесва и модела с това удължение отзад и кожените елементи на рамото. Семпло е и прилично не знам ти си реши няма да намериш едно мнение по въпроса.
    Цената му е добра.
    mom4e sam

Мерси много, дано още хора се включат.Аз малко се разубедих, може утре на улицата да ми се смеят... хаха
    Ама исках нещо връхно не знам

На мен не ми харесва,а и отпред ми се струва късо. Но аз предпочитам класическия тип сака/блейзъри.
    От към материя ми се струва добре.

И на мен ми харесват класическите, но са малко по - строги и ми стоят смешно на излъчването и изражението. Затова избирам по спортно - елегантни модели. Просто строго елегантно и официално не ми утива, особено ако има ревер, яка или нещо подобно.
    То сега идва топло време и не ми трябва да е дълго, а и ще го нося предимно разкопчано, мразя да се защипвам до горе с дрехи. Ох, незнам... ще помисля до после, ще видя и какво са ми писали и другите. Дано пишат още хора.

Благодаря за съветите момичета супер сте!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Не ми допада, не бих си го купила

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    вчера бях в магазина,че си бях харесала една тениска.
    Много им е гаден черния плат. Памучен е,но стои избелял. Не ми харесва.

Супер фен Аватара на girl91
    И на мен не ми харесва - ципът и нещата по раменете.

А цените в магазините същите ли са като в сайта? Гледам, че и тук има такъв магазин, но не съм влизала.
    Последно редактирано от girl91 : 04-27-2013 на 11:25

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Човек, малко ми е странно някой да пуска тема дали да си купи нещо или не.
    22 кинта е, ако на теб ти харесва взимай го. Не е нищо фрапантно, все ще го ползваш.
    Das Feuer liebt mich

anonymous708973
    Guest
    Разкопчано ще стои като пълен парцал.

Замисли се дали имаш с какво да го съчетаеш. На фона на тая цена други въпроси могат да се пропуснат.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И на мен не ми харесва.

Супер фен Аватара на Runaway11
    не знам на мен ми седи като суитчър..определено не ми харесва..

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Не ми харесва модела, като цяло не харесвам съчетание кожа-плат, тази асиметричната дължина също не ми е по вкуса, да не говорим, че тоя златистия цип съвсем омазва нещата. Не бих нарекла това нещо ''сако''.
    Но щом си си го харесала, какво се двоумиш, цената му е супер за леко връхно якенце/сако/суичер или каквото е, и ще ти върши работа за летните нощи.

Не бих си го купила, не ми харесва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Като цена е супер, но е грозно. Възможно е да стои добре на теб, случвало ми се е с дрехи. Не ми харесва как виси отзад.
    ^^^
    Бургас <3

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Принципно като връхна дреха ще ти свърши работа за лятото, но на мен просто не ми харесва.
    +

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не ми харесва Изглежда ми като нещо,което е обличано многократно ...
    Вярно,че за 22лв. е нормално да не изглежда перфектно,но мисля,че можеш да си намериш нещо много по-хубаво за тези или за малко повечко пари.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си