- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов ли... ?
Здравейте. Значи има едно момче, с което не се познаваме изобщо. Две мои много билзки приятелки са от неговия клас и една друга, с която се познават и са приятели. Тоооооолкова много са ми говорили за него... Просто вече имам чувстовото, че го познавам от години. Той е точно това, което търся в едно момче. Бях почнала да се занимавам с един друг, но му казах, че няма да стане, защото усъзнавах, че някъкви силни симпатии започват да се появяват към въпросното момче...
Отначало знаех, че до скоро беше ходил с едно момиче около 7 месеца. Мислех,че са скъсали. А и тази моя приятелка,която е приятелка с него, е притателка и с това момиче(ОХА,обърквация). Та тя ми каза, че попринцип много не им пукало един за друг, тя си излизала с други момчета и тн(но той не). Аз си казах, че са свършили тва онова,ще ме запознаят с него и ще видим. Обаче се оказа, че още ходят и тя сега решила, че много го обича. Аз съм от хората, които като искат нещо много,трябва да го получат(понякога е лошо качество). А както всеки знае искаш това което не можеш да имаш. Чувствата ми се засилват. Това вече ме убива и не знам какво да правя.Вярно е, че дори не сме говорили, но все пак си има гадже.Ако се запознаем, знам че ще се влюбя...Heeeelp
Няма някоя магическа пръчица да те бутне, че да стане това, което искаш.
Отиваш и се запознаваш с него.
Реално, ще имаш шанс, ако тия неща, които са верни, са наистина така. И можеш да му привлечеш вниманието, щом нещата във връзката му не са както трябва.
Тези приятелки, дето почнат да говорят за някой и най накрая неволно се влюбиш в него... и ти викат... ми то ти си си виновен, мен не ме намесвай... Не им се връзвай, хич, хич, хич, а относно тях.. остави ги да си се радват, ако тряа да те забележи, все някога ще го направи...........
Според мен момчето не е този, за когото го мислиш. Това кой какво ти говори за някого е едно. А това какъв е въпросния човек - съвсем друго. Ако искаш - запознай се с момчето, пообщувайте си, пък виж: може да не е идеала ти за момче, както каза. Може да се окаже дразнещ или нещо такова...
Не се зарибявай с обвързани хора.
Schhh! Hear the silence...
Първо, той е обвързан. Второ, ти не го познаваш. Ако разчиташ на метода на анализ ЕЖК (Една Жена Каза) за съставяне на мнението си за даден човек, си в голяма заблуда. Ако искаш, иди и се запознай с момчето, виж какъв е случая. Обаче е глупаво да режеш някой, защото таиш симпатии към непознат, който не подозира за твоето съществуване, като по този начин губиш възможността да имаш, може би, връзка с някой, който има нещо към теб.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."