Цитирай Първоначално написано от mrs.scott Виж мнението
Здравейте. Значи има едно момче, с което не се познаваме изобщо. Две мои много билзки приятелки са от неговия клас и една друга, с която се познават и са приятели. Тоооооолкова много са ми говорили за него... Просто вече имам чувстовото, че го познавам от години. Той е точно това, което търся в едно момче. Бях почнала да се занимавам с един друг, но му казах, че няма да стане, защото усъзнавах, че някъкви силни симпатии започват да се появяват към въпросното момче...
Отначало знаех, че до скоро беше ходил с едно момиче около 7 месеца. Мислех,че са скъсали. А и тази моя приятелка,която е приятелка с него, е притателка и с това момиче(ОХА,обърквация). Та тя ми каза, че попринцип много не им пукало един за друг, тя си излизала с други момчета и тн(но той не). Аз си казах, че са свършили тва онова,ще ме запознаят с него и ще видим. Обаче се оказа, че още ходят и тя сега решила, че много го обича. Аз съм от хората, които като искат нещо много,трябва да го получат(понякога е лошо качество). А както всеки знае искаш това което не можеш да имаш. Чувствата ми се засилват. Това вече ме убива и не знам какво да правя.Вярно е, че дори не сме говорили, но все пак си има гадже.Ако се запознаем, знам че ще се влюбя...Heeeelp
Не се занимавай с заети момчета, че току виж си изяла шамарите.