.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    знам,ама моя е прецакан и не вика издава дразнещ несериозно нисък звук което също е кофти,щото е неизправност,ама майната му засега.
    maDamn

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    знам,ама моя е прецакан и не вика издава дразнещ несериозно нисък звук което също е кофти,щото е неизправност,ама майната му засега.

ако бибипката ти издава звук като на симфония , примерно като от котка заседнала и мяукаща във отводна тръба- маняшки УЛУК така ще получиш обратния ефект , вместо респект ще получиш стръмна напатка от пешеходец

Град
    Beyond reality
    Получавам само кимания засега .
    maDamn

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Получавам само кимания засега .
    това е защото може да са те харесали и да искат да чуят този звук и от теб , тоест звукът на коте заклещено в тръба , или тръба заклещена в коте зависи от гледната точка

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Бе свиквало се остават ми 10 часа, а се справям доста добре. Паркирането назад също ми се получава прилично Още не съм учил успоредно, ама предполагам, че и това ще стане, иначе инструктора няма грешка, улучил съм човек

Вас учиха ли ви да тръгвате по нагорнище, такова по-стръмно ? И как по-точно - с ръчна или със спирачкта ? Каза, че следващите часове ще учим точно това

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    дам, странно,че още не са те учили на това.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен
    Ще се научите бе няма страшно, важно е само след това да внимавате как карате

@POLLI а ти някой път, трябва да ме повозишшшшш ..

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от runway27 Виж мнението
    Бе свиквало се остават ми 10 часа, а се справям доста добре. Паркирането назад също ми се получава прилично Още не съм учил успоредно, ама предполагам, че и това ще стане, иначе инструктора няма грешка, улучил съм човек

Вас учиха ли ви да тръгвате по нагорнище, такова по-стръмно ? И как по-точно - с ръчна или със спирачкта ? Каза, че следващите часове ще учим точно това
    По принцип се учи с ръчна, по натам ще си тръгваш само на спирачка.

Досега трябваше да си се научил.
    Мен са ме учили само със спирачка..
    И е много лесно на курсовете,искам пак

Град
    Beyond reality
    И мен само със спирачка са ме учили и по тия проклети улици ми се налага доста често
    maDamn

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Абе няма страшно ще го вземеш, то карането се научава, да се внимава трябва.Аз уж се мисля за внимателен шофьор, пък си позлволявам да карам бързо и се нервя и съм потенционално опасен на пътя, а пък в същото време се дразня някой като кара бързо.Трябва много да се внимава!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    и мен с ръчна на курсовете не са ме учили, сама се научих в процеса на движение. Даже още си спомням.. беше супер голям нагорнище и имаше светофар,който ми светеше червено,вместо да си държа спирачката дръпнах ръчната и после си потеглих

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на SurfSky
    Тръгването по нагорнище е лесно .... При спирането даваш спирачка ( изключил си от скорост) , и като потегляш пускаш 1ва ,даваш газ и отпускаш леко съединителя ...

П.С Мен не са ме учили да паркирам успоредно,само назад

И мен не са ме учили да паркирам. В началото ми беше голям проблем, особено успоредното на 5-6 път ми се получаваше но се свиква

Свиква се, да Мен като ме учеше господина да паркирак,все ми викаше че съм правил грешки а/у ... А й не паркирахме много,и кат дойде деня на изпита си викам ся ще се угелпя Ама то винаги дават да се паркира на място,където има за 2 коли място , та се оправих

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Колко добри хорица има тук : )) всички му давате кураж и съвети ,а това е адска сила, които са полезни и за всички други.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от runway27 Виж мнението
    А бе трудно ли ви беше в началото ? Аз не знам, направо ми идва да се откажа, а съм и момче.. Първите 2 часа извънградско добре, после като почнаха часовете в града пълен шок, не знам къде се намирам. Има чувството, че никога няма да свикна, та затова и обмислям да се откажа, а още съм на 5-я час Като знам какви хора стават шофьори започвам да се мисля за ебати некадърника. Инструктора ми е точен, спокоен и добре обяснява, но така и не мога да свикна. След всеки час ми казва, че вървим добре, но няма кво да се лъжа пред себе си - нещата куцат, а имах такова желание..
    И аз бях мноо шашнат като карах курса във Варна, прекарваше ме по най-гадните улички и тнт, но ся като имам книжка почти не карам кола на месеца 1-2 пъти, щото не мога и ме е страх да не напрая нещо, ама аз не исках да взимам книжка, наще ме накараха да съм имал за всеки случай, дори карам само извънградско в града не мисля да карам някога, щото къвто съм си знам, че ще стане нещо, предпочитам да се возя 100 пъти по-спокойно ми е, ще видиш на изпита аз напрао много се спеках и ме скъсаха естествено, щото минах на жълто, просто не обичам да карам и това е-много се натоварвам така и ми е нервно

anonymous708973
    Guest
    И мен не са ме учили на номера с ръчната. На нагорнище просто си държа крака на спирачката...

mlakniwe , и аз съм така.Някак си ми е притеснително като знам че до мен го няма инструктора , и няма кой да натисне вместо мен спирачките , да ми побутне волана ,да ми каже спри тука а/у Но трябва практика ...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И мен не са ме учили на номера с ръчната. На нагорнище просто си държа крака на спирачката...
    Скоро ще отпадне необходимостта това потегляне да се тренира. Новите коли си имат система Hill Hold. Тръгва си като от равно.

И мен са ме учили само със спирачка. И аз изобщо не знаех как да карам и все още съм доста зле и отреагирвам бавно. Мен ако чакаш да тръгна от стоп може да си откарам и 10-15 минути докако не видя, че има 100 метра да мина. Иначе досега не съм имала проблеми, карам си спокойно и бавно. Осъзнах, че катастрофите в града не ставали чак толкова лесно. Преди, едва ли не си мислех по тесните улици как минават тези коли и как не си прибират огледалата. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Скоро ще отпадне необходимостта това потегляне да се тренира. Новите коли си имат система Hill Hold. Тръгва си като от равно.
    Баща ми е с нова кола и пак си тръгва назад.

А аз ся както карах курса на кола 2011та година ,и баща ми ся ме кара да карам първо наща кола (един опел астра комби 1993та година) първо,че да съм свикенл и после да си зимам моя ... А аз искам на нещо мое ,по малко от тва комби да си свиквам

anonymous708973
    Guest
    Да имах и аз възможност да си свиквам на нещо мое, ехе...

И ти ли с колата на баща си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си