- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни истории...
Много обичам да чета любовни истории(тъжни,весели,с тъжно начало и весел край,с весело начало и тъжен край...и т.н абе всякакви)каквито има и в списание ,,Журнал",та ако намерите някаде някакви историики поствайте ги тук или разкажете вашата,ще ми е много интересно да ги чета(предполагам)![]()
[/b]
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Тези от Розали ми бяха интересни:
1. http://story.rozali.com/liubov/p7020.html
2. http://story.rozali.com/liubov/p6946.html
3. http://story.rozali.com/liubov/p6976.html
4. http://story.rozali.com/liubov/p35.html
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Моята сега се пише от неделята,ще ти я разкажа по-нататък,като свърши(май ще е скоро)![]()
ще чакам,успех ти желаяПървоначално написано от VinDiesel
SmilezZz Благодаря ти !!!
Ето нещо като историика, но не точно, но ми е много ЛЮБИМО....
Искаш ли да станем гаджета ?
Ще се държим за ръка и ще си викаме на умалителни. Ще си вземем някои от онези програми с много безплатни минути за да можем да си говорим, когато не се виждаме. Ще си пращаме и много sms-и, не че минутите ще са свършили, просто има някаква необяснима романтика в това. Ще си повтаряме колко много се обичаме макар и да незнаем какво точно стои зад тези думи, но ние ще си го повтаряме. Ще си го пращаме и в sms-ите. Ще си го пишем в Skype, ICQ, IRC или каквато и да е друга програма за on-line контактуваме използваме. Телефона не е достатъчен, ние се обичаме ! Аз ще те ревнувам, ти ще ме ревнуваш, ще се караме за малки неща, ще правим големи планове за бъдещето ни, общото ни бъдеще. Ще кръстим бъдещите си деца, ще построим общото ни жилище, ще изберем тапетите в кухнята - всичко това ще го направим, докато се разхождаме из парка или се гушкаме в хола. Ще се целуваме страстно в нас, у вас, в парка, където и да сме. Ние ще сме влюбени. Първите дни ще си правим смучки. Така ще се жигосваме като скотовъдни животни. После на теб ще ти омръзне и ще спрем. Но няма да спрем да се обичаме ! Ще правим секс ! Където, по колкото пъти си искаме. Понякога няма да искаш, но аз ще настоявам. Ти ще ме лъжеш, че те боли главата, аз ще лъжа че знам какво правя. Ще се притесняваме, когато ти закъснява. Ще ходим заедно до Аптеката червиви от срам. Но, ще се обичаме ! Ще се опитаме да живеем заедно. Ще ходим до супермаркета заедно, ще спорим кой сапун за банята да вземем. Ще ядем мълчаливо пред телевизора. Ще забравяме вратата на терасата отворена и ще се събуждаме вдървени. Ти ще ме отвиваш. Аз ще те отвивам. Ще се обичаме ! Ще искаш да си вземем домашен любимец. Аз ще откажа. След малко сърдене и ще се съглася да си вземем котка. Ще мине време. Секса ще стане скучен. Ще го правим със затворени очи. Ще си говорим по-малко, мислейки че се познаваме вече, но всъщност ще сме двама напълно непознати човека. Ти ще започнеш да се заглеждаш по други, както и аз. В крайна сметка някой от двамата ще бъде хванат в крачка. Ще се разделим в името на "така е по-добре за двамата". Ти ще вземеш котката. Ще си изтрием sms-ите и ще се поздравяваме неловко в магазина до щанда със сапуни. Вече няма да се обичаме.
Е, не искаш ли да станем гаджета ?
SladkotoPoly
Много ми хареса... но начина, по който свършва обезсмисля всичко написано преди това..
мерси, но незнам английскиПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
ваши любими истории ??? чакамм
http://spodeli.net/4/story-445.html#comment27 в този саит има побликувана история за първата лубов е насладете и се![]()
![]()
![]()
Благодаря ти !Първоначално написано от zority7
![]()
http://hulite.net/modules.php?name=N...cle&sid=128208
http://hulite.net/modules.php?name=N...cle&sid=128210
http://hulite.net/modules.php?name=N...cle&sid=128212
Туй е мое. Не е любовно,но си ги обичам. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много са хубави и доста странни истрории ...последната най ми харесаПървоначално написано от ShtrudeL
БЛАГОДАРЯ ТИ, че ги сподели![]()
![]()
Темата нещо не върви
ОЩЕ!!!!!
Първоначално написано от Vain
http://www.lover-bg.com/102/
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Благодаря
ако искаш мога да ти разкажа мойта история,единственната ми несподелена любоов,ама е дългаПървоначално написано от SladkotoPoly
![]()
Ето и нашата история (дано не ви отекчи) Един ден получих съобщение в аха.бг от момче. От едното здравей си разменихме скйпове,телефони и т.н. като му гледах снимките в този сайт си мислех че не е кои знае колко хубав и че не може да стане нещо м/у нас. Всеки път когато си пишехме в скайп той искаше да излезем, аз винаги си намирах управдания и винаги си оставахме с разговорите в скайп..въпреки че той знаеше че си имам приятел ми званеше и ми беше мн яко да си говоря с него (но не съм го осъзнавала) .. Един ден стана така че той си намери приятелка и прекъснахме утношения.след около месец той замина на мислия в Авганистан (военен е) през тези 6 месеца в които него го нямаше непрекъснато си пишехме в скайп,но последните 2 бяха различни защото и двамата усъзнахме, че трябва да сме заедно... и когато наи-накрая той си дойде аз склоних да се видим и от този ден до сега се обичаме и чакаме с нетърпение всяка следваща среща....
П.П Извинявам се ако има правописни грешки...историята е доста съкратена, но надявам се ви е допаднала поне малко...
Да да искамПървоначално написано от soul1199
ако не те мързи разкажи ми я ще се радвам
![]()
Аз съм пълна с такива 'любовни' неща, които съм писала за приятелите ми
Ако искаш пиши, мога да ти пратя нещо
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
даа искам поствай ги тук... или на лично пращай![]()
Запознахме се в един сайт,после си разменихме импусовете,после преминахме в скайп.Той е на 17,аз на 16.От един град бяхме,за това се видяхме.6 часа вървене и размотаване из морската градина и центъра.Доста общи интереси.След това той пак поиска да излезем,наистина ми беше хубаво с него,харесвах го,но не си го признавах.Не исках нищо да му казвам,защото не знаех дали той ме харесва,като приятелка или като нещо повече.Една вечер излязахме,ходихме на моста,беше топло,имаше пълнолуние,тогава се реших да му кажа,но нещо ме спря.Седнахме там и той ми разправяше разни неща,а аз го наблюдавах.Исках го,но осъзнах,че ме приема само,като приятелка.На другия ден бях в дск и телефона ми звънна.Беше непознат номер,вдигнах..беше той.Каза ми да изкоча пред дск,за да отидем до мола,бях доста развълнувана,естественно още един приятен ден с него.Винаги той ме търсеше,имахме много забавни случки,колко ли пъти не сме се спасявали от конфузни ситуации.В края на срока,той ме помоли да му помогна по Математика,щели да го оставят,пък аз имах хубави оценки.Приех,как да му откаже човек,мислех си,че,като останем сами у тях ще се получи нещо,някоя целувка а у.Отидахме,решавахме задачи,после той ми посвири една моя любима песен на китарата си.Борихме се,смяхме се,накрая аз бях в обятията му и гледахме тв.После ме изпрати до спирката и аз си хванах рейса.И нищо не ставаше,понеже ходихме на кафе с брадчед му и той зе,че ме харесал.Дадах му скайпа си и почнахме да си пишем,след време тръгнахме,не беше лошо момчето,но истинската причина,която ме накара да съм с него,беше да накарам приятеля ми да ревнува и да видя,как ще реагира.Но нищо,на него му бе все едно,той ме мислише за негова най-добра приятелка,така поне ми каза.След,като скъсах с брадчед му почнаха скандалите м/у нас.Имаше толкова гадни неша,който си наговорихме.После ме покани на рд-то му,аз му казах,че няма да мога да дойда и той пак почна(била съм се оправдавала и т.н.).Толкова обиди от негова страна имаше,че просто не искам да се сещам.Казах му,че не искам повече да го виждам.След време го видях и той ме видя и си вирна главата и замина.Една приятелка ме убеди да му пиша в скайпа,нз защо не го блокирах.Писах едно:здр и тва беше,не ми писа.И ся наскоро пак го видях,аз се връщах от плаж с едно гадже и една приятелка,подмина ме.Само хубавите спомени останаха,мисля,че не си заслужаваше.
Ми значи ние се запознахме в мотоклуба на едни семейни приятели. Аз бях преди това на дискотека, както и той. В дискотеката нищо не си казахме. Аз трябваше да си тръгна по-рано и да ида в клуба при нашите. Но по-късно ето, че в клуба влиза не кой да е а моето момче. Здрависа се със собственика, взе си бира и дойде и седна до мен. Прекарах си тези 2 часа невероятно. По едно време той ми подаде телефона си и ми каза: "Напиши си скайпа" Малее тези красиви кафяви очи.. Всичко започна от тогава.. Следващата съботa бяхме вече известни като двойка.. Скъсахме два дена преди да направим 4 месеца, но за мен все още има надежда за нас..
Съжелявам, че е толкова дълго..