.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

То едно куче не иска само място за гледане, ами и отговорност от твоя страна. Явно не си им доказала, че можеш да се грижиш за друго същество. Да не говорим, че ваксини, лекари, храна, всичко това струва пари. Ти сама можеш ли да ги плащаш тези неща, или очакваш родителите ти да поемат разноските за куче, което те дори не искат?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    То едно куче не иска само място за гледане, ами и отговорност от твоя страна. Явно не си им доказала, че можеш да се грижиш за друго същество. Да не говорим, че ваксини, лекари, храна, всичко това струва пари. Ти сама можеш ли да ги плащаш тези неща, или очакваш родителите ти да поемат разноските за куче, което те дори не искат?
    Е, стига бе. Не можеш да очакваш от нея сама да си плаща всички разноски по кучето...Според мен родителите й не искат куче, защото се съмняват дали тя може да се грижи за домашен любимец.

Авторке, ако това ти е първият домашен любимец, по-добре започни с нещо малко - на мен първият ми дом.любимец беше морско свинче, който си взех тайно, докато бях на село Пробвай и ти с нещо такова, пък после ги врънкай за куче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си