.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: СРАМ

СРАМ

Охххххххх, хора посъветвайте ме как да преодолея този срам.:Д Мноооого искам да се запозная с едно момче,защото имам доста силни симпатии. Имаме обща приятелка, която винаги може да ни запознае, ама ме е срам и мисля,че ще се изложа :Д

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако си мислиш, че ще се изложиш - ще се изложиш. Ясно, че го харесваш, но помисли логично- след като той не те познава, не знае и какъв човек си. Няма шанс да разбере каква си от първия път. Да, първото впечатление е важно, но едва ли ще направиш нещо, което реално да те изложи. Примерно - не казвай, че Азис е супер як или не си гризи ноктите... на краката...
    А относно това какво говориш и как се държиш - мисля,че е най-добре да си естествена. Ако искаш нещата да станат, по-добре момчето да се влюби в теб, отколкото да се правиш на каквато не си, за да се влюбят в теб!
    В случай, че не те хареса - по света има още 3 милиарда мъжко!!

Сега хората тука ще ме оплюят за пореден път, обаче аз естествено ще се изкажа. Единственото лекарство против срам е алкохола. ВИНАГИ без изключение, само тва помага да нямаш срам.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Сега хората тука ще ме оплюят за пореден път, обаче аз естествено ще се изкажа. Единственото лекарство против срам е алкохола. ВИНАГИ без изключение, само тва помага да нямаш срам.
    Но не твърде много, че ще се накирка и си е*ало майката.

Иначе малко - да.
    Срам - преодолява се.
    Не го мисли, колкото и да е трудно, действаш като пич и тва е.
    Пък се случва и да си напаснеш с господина и колкото и да си се притеснявала от предстоящото събитие, тоя срам просто изведнъж се изпарява. Край. Пуф. Изчезва. Не фигурира в държанието ти покрай него.

Голям фен Аватара на notlike
    Не е решение алкохолът. Факт е, че можеш да направиш нещо, но докато не го направиш осъзнато, без каквато и да било външна намеса, тогава имаш реален напредък.
    А лично при мен ако се случи пияна мадама да тръгне да ми прави впечатление и да ми мирише на джибри през деня, пълен игнор. Едно е да си на някое заведение или пък на парти, за да пиеш, но да го правиш просто за "преборване на срама" - еми, съжалявам, ама всеки уважаващ себе си мъж ще се изсмее.

Авторке, просто иди и го заговори момчето, толкова ли е трудно? Кажи му "Здрасти" и той ще си тръгне разговорът.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен
    Град
    <3
    Никак. Просто ще ти писне.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Действай, успокоението идва после.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Действай смело.
    Помоли приятелката си, все от някъде трябва да започнеш.

Ох обичам запознаствата ;д .. Значи .. Първо накарай приятелката ти да ви запознае и не се притеснявай ,защото като го мислиш толкова накрая ще се изложиш .. След като се запознайте хвърляй измежду думите по някой лаф .. Като за начало го питай къде учи , бля бял и там каквото смяташ за интересно :Д Хващай просто некви незначителни теми докато започнете да разговаряте по обширно .. ВНИМАВАЙ ! Не говори само с приятелката ти .. От личен опит знам това .. Когато те е МНОГО срам , започваш да говориш с приятелката ти ' ае муци помниш ли тва .. хаху хихи ' .. Момчетата не харесват това .. Трябва да му обърнеш внимание .. Момчетата харесват забавни момичета .. Късмет !

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от CookieGirl_ Виж мнението
    Ох обичам запознаствата ;д .. Значи .. Първо накарай приятелката ти да ви запознае и не се притеснявай ,защото като го мислиш толкова накрая ще се изложиш .. След като се запознайте хвърляй измежду думите по някой лаф .. Като за начало го питай къде учи , бля бял и там каквото смяташ за интересно :Д Хващай просто некви незначителни теми докато започнете да разговаряте по обширно .. ВНИМАВАЙ ! Не говори само с приятелката ти .. От личен опит знам това .. Когато те е МНОГО срам , започваш да говориш с приятелката ти ' ае муци помниш ли тва .. хаху хихи ' .. Момчетата не харесват това .. Трябва да му обърнеш внимание .. Момчетата харесват забавни момичета .. Късмет !
    ^Това!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си