- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща с обекта на желанията ми
Здравейте!Моята история е такава. Значи отпреди 1 месец си пишем с обекта на желанията ми (не е всеки ден де , ноо профилактично ;Д така) и като се видим лице в лице ;д също се поздравяваме, но онзи ден той искаше да се Видим на 4 очи, но за да не излезна в очите му лесна, аз реших да му откажа и предложих за друг ден. Според вас добре ли съм направила, че му отказах ?
![]()
Оффффффффффффф как ме дразните с вашите маниакалности да се правите недостъпни. И аз съм женско, но това, извинявай, е адски тъпо. Цялата глупост с играенето на котка и мишка... Като ти се прави нещо - прави го. Явно има защо да ти се иска изобщо.
...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз се чудя, що има толкова самотни момчета, вирнали нос и не знаят къде се намират, а то било заради такива глупави момичета като теб.
Много правилно си постъпила. Продължавай така около година-две, за да е сигурно, че няма да те помисли за лесна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
и така , докато се пенсионирате ( не , ти не си лесна! , страх те е )
Не,не си направила добре![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Спри да четеш глупави статии, които ти казват как да живееш! Нещо подобно бях прочел преди години само че се отнасяше за момчетата които предлагат среща на някое момиче. Няма да позволяваш на хора дето си изкарват парите с писане на статии да ти казват как да живееш. Те не ти помагат те правят пари! От тези статии само се раждат предразсъдъци и ограничения в живота на хората.
Днеска май съм съм съм съм много сериозен, трябва да се събудя я я я я я
Много ги мразя такива и усетя ли подобни игри ги отебавам, защото ще ми въртят номера и по време на евентуалната връзка
Пък ако тръгнете, да не вземеш да се проебеш преди брака, че пак може да те сметне за лесна ?
Полази му още малко по нервите- гаранция, че ще му писне и ще ти тегли една сочна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това, че ще се видите на 4 очи не означава, че ще те мине веднага.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Very clever.
Schhh! Hear the silence...
Постъпила си максимално глупаво и ако той те покани пак на среща, трябва да се чувстваш щастливка.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Яко.. просто много яко..
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Хъх,чакай да хване паяжини и тогава действай![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Здравейте. Искам да Ви кажа , че той пак ме покани на среща и аз се съгласих. (happy)Мисля че срещата мина добре. Но след това повече не ме е търсил, много странно защо...?! Даже се бяхме разбрали за следващия ден пак да се видим,но допълнително пак да обсъдим как ще стане, но той не ми и звънна. Е знам че не може веднага пак да ме потърси, но честно казано ми е много интересно , според вас каква ли е причината.
Е много е гадно :Х Ами момиче съм аз.И С днеска стават 2 дни откакто не ме е търсил.