.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Здравейте. Искам да Ви кажа , че той пак ме покани на среща и аз се съгласих. (happy) Мисля че срещата мина добре. Но след това повече не ме е търсил, много странно защо...?! Даже се бяхме разбрали за следващия ден пак да се видим,но допълнително пак да обсъдим как ще стане, но той не ми и звънна. Е знам че не може веднага пак да ме потърси, но честно казано ми е много интересно , според вас каква ли е причината.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от elitovt Виж мнението
    Здравейте. Искам да Ви кажа , че той пак ме покани на среща и аз се съгласих. (happy) Мисля че срещата мина добре. Но след това повече не ме е търсил, много странно защо...?! Даже се бяхме разбрали за следващия ден пак да се видим,но допълнително пак да обсъдим как ще стане, но той не ми и звънна. Е знам че не може веднага пак да ме потърси, но честно казано ми е много интересно , според вас каква ли е причината.
    Колко време не ти е звъннал?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от elitovt Виж мнението
    Сега да видиш малко как е. ;х
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си