.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Среща с обекта на желанията ми

Здравейте! Моята история е такава. Значи отпреди 1 месец си пишем с обекта на желанията ми (не е всеки ден де , ноо профилактично ;Д така) и като се видим лице в лице ;д също се поздравяваме, но онзи ден той искаше да се Видим на 4 очи, но за да не излезна в очите му лесна, аз реших да му откажа и предложих за друг ден. Според вас добре ли съм направила, че му отказах ?

Голям фен Аватара на Ospi
    Не.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Оффффффффффффф как ме дразните с вашите маниакалности да се правите недостъпни. И аз съм женско, но това, извинявай, е адски тъпо. Цялата глупост с играенето на котка и мишка... Като ти се прави нещо - прави го. Явно има защо да ти се иска изобщо.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ...
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Supermassive____
    ........

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Аз се чудя, що има толкова самотни момчета, вирнали нос и не знаят къде се намират, а то било заради такива глупави момичета като теб.

Супер фен

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много правилно си постъпила. Продължавай така около година-две, за да е сигурно, че няма да те помисли за лесна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    и така , докато се пенсионирате ( не , ти не си лесна! , страх те е )

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не,не си направила добре
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Спри да четеш глупави статии, които ти казват как да живееш! Нещо подобно бях прочел преди години само че се отнасяше за момчетата които предлагат среща на някое момиче. Няма да позволяваш на хора дето си изкарват парите с писане на статии да ти казват как да живееш. Те не ти помагат те правят пари! От тези статии само се раждат предразсъдъци и ограничения в живота на хората.

Днеска май съм съм съм съм много сериозен, трябва да се събудя я я я я я

Цитирай Първоначално написано от elitovt Виж мнението
    Здравейте! Моята история е такава. Значи отпреди 1 месец си пишем с обекта на желанията ми (не е всеки ден де , ноо профилактично ;Д така) и като се видим лице в лице ;д също се поздравяваме, но онзи ден той искаше да се Видим на 4 очи, но за да не излезна в очите му лесна, аз реших да му откажа и предложих за друг ден. Според вас добре ли съм направила, че му отказах ?
    Правиш се на интересна и рано или късно ще го разбере и ще те чупи.

Много ги мразя такива и усетя ли подобни игри ги отебавам, защото ще ми въртят номера и по време на евентуалната връзка

Пък ако тръгнете, да не вземеш да се проебеш преди брака, че пак може да те сметне за лесна ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Полази му още малко по нервите- гаранция, че ще му писне и ще ти тегли една сочна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Това, че ще се видите на 4 очи не означава, че ще те мине веднага.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Very clever.
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Постъпила си максимално глупаво и ако той те покани пак на среща, трябва да се чувстваш щастливка.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Яко.. просто много яко..
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Слабо изпълнение.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хъх,чакай да хване паяжини и тогава действай
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Здравейте. Искам да Ви кажа , че той пак ме покани на среща и аз се съгласих. (happy) Мисля че срещата мина добре. Но след това повече не ме е търсил, много странно защо...?! Даже се бяхме разбрали за следващия ден пак да се видим,но допълнително пак да обсъдим как ще стане, но той не ми и звънна. Е знам че не може веднага пак да ме потърси, но честно казано ми е много интересно , според вас каква ли е причината.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Мъж ли си , жена ли си или хермафродит

anonymous708973
    Guest
    Здравейте. Искам да Ви кажа , че той пак ме покани на среща и аз се съгласих. (happy) Мисля че срещата мина добре. Но след това повече не ме е търсил, много странно защо...?! Даже се бяхме разбрали за следващия ден пак да се видим,но допълнително пак да обсъдим как ще стане, но той не ми и звънна. Е знам че не може веднага пак да ме потърси, но честно казано ми е много интересно , според вас каква ли е причината.
    Колко време не ти е звъннал?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Сега да видиш малко как е. ;х
    Temet Nosce

벨야카

Е много е гадно :Х Ами момиче съм аз. И С днеска стават 2 дни откакто не ме е търсил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си