.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87
    Град
    Plovdiv

Да се влюбваш в грешните

Здравейте ! Не знам дали тук е мястото , но искам да ви споделя нещо . Аз съм на 18 години и преди 1 месец едно момиче на 14 ме отряза.Започнах да я харесвам супер много и се стигаше до моменти в които не можех да заспя.Няма да навлизам в подробности.Даже не знам защо пиша, просто се чудя вече има ли свестни момичета на този свят или всички са надувки ,кифли и т.н.Ще ме озари ли късмета някога, защото ми писна от кифли ! Благодаря за вниманието!Ако темата не е за тук , съжалявам

Нормално е да те режат. Едва на 18 си, спокойно, няма да ти е за последен път. Така се случва. И да, свестни има, просто трябва да си подбираш хората по-добре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Разбира се, че има. Това че си случил на грешна, не значи че си преебан отвсякъде. Хора всякакви, твойта мацка те чака някъде таммммм

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    На 18 защо се занимаваш с 14-годишни?!

Можв би трябва да се занимаваш с някоя на твоята възраст. Не знам ти кво очакваш от 14 годишно момиче, едва ли може да имаш сериозна връзка с момиче, което всъщност е почти дете.

Мега фен
    брей.. по много лемЯми ходиш бе! Другата гледай да е под 10 годишна възраст, че няма как иначе сорри...
    ПС : На 18 години си , а вместо да гледаш какво да учиш и работиш , се държиш като малкък пубер.

Ти ми напомняш на оная история за бургазлията, дето си търсел девствена. Ясно е защо искаш 14 годишна, но да ти кажа, тези на 13 са още по-юбави, и там шансът да попаднеш на девствена е значително по-голям.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Чудиш се и се маеш дали има свестни момичета, само защото някакво си дете на 14-годишна възраст те е отрязало?
    Ха - ха.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Radi1 Виж мнението
    Здравейте ! Не знам дали тук е мястото , но искам да ви споделя нещо . Аз съм на 18 години и преди 1 месец едно момиче на 14 ме отряза.Започнах да я харесвам супер много и се стигаше до моменти в които не можех да заспя.Няма да навлизам в подробности.Даже не знам защо пиша, просто се чудя вече има ли свестни момичета на този свят или всички са надувки ,кифли и т.н.Ще ме озари ли късмета някога, защото ми писна от кифли ! Благодаря за вниманието!Ако темата не е за тук , съжалявам
    извинявай батка , ама как е въможно да си на 18 и да не можеш да заспиш заради жена ? ти мъж ли си или женка ? как може изобщо да си тормозиш психиката с подобни простотии

Banned Мега фен
    1во изобщо не ти личи,че си на 18
    2ро - какво правиш при 14 годишни ? хвани си някоя на 16/17/18/19
    3то това,че една жена/момиче те е отрязало не значи,че трябва да я обиждаш и да я оприличаваш на кифла,надута и т.н. а ако наистина е такава още по-зле за теб,че си падаш по такива

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Разбира се, че има много свестни момичета. По - скоро потърси проблема в себе си. На 18 да се занимаваш с 14 годишна - изхождай оттам.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Великден е.
    Остави кифлите.
    Намери си козунак.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Разбира се, че няма. С която и да тръгнеш (грозна, красива, всякаква), рано или късно стават еднакви.
    За мен е унизително да ходя с толкова по-малки от мен. Потърси си по-голяма кифла.
    Schhh! Hear the silence...

Трудно би намерил 14годишна зряло мислеща девойка

Град
    Plovdiv
    Абе хора ... няма свестни на моята възраст.. всички са започнали да живеят в техен си святи си слагат 200 тона грим , мислят се за много важни и това адски много ме дразни ! Пък и познавам хора на 14-15 дето мислят по разумно от повечето на тяхната възраст
    Последно редактирано от Radi1 : 05-03-2013 на 10:34

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Radi1 Виж мнението
    Абе хора ... няма свестни на моята възраст.. всички са започнали да живеят в техен си святи си слагат 200 тона грим , мислят се за много важни и това адски много ме дразни ! Пък и познавам хора на 14-15 дето мислят по разумно от повечето на тяхната възраст
    Абе наборе... мисли малко по-разумно.
    Стига с тези философски съчинения...
    Че няма свестни хора е доказано, ма не и в тоя смисъл.
    Че има 14-15 годишни ,които мислят по-разумно от някои по-възрастни - има го и това. Но дори да е така... те са си с детско мислене. Не са оформени като личности. Нямат никакъв опит от живота. Умни може и да са, но все пак възрастта си казва думата. Пък и 14 годишните дори физически още не са развити..
    И не всички слагат 200 тона грим :Д

Град
    Plovdiv
    Пък и не е вярно онова което е казано по горе ... аз не съм такъв човек ,че да гледам само как да я .... !

Banned Мега фен
    ^ съгласна съм..дори повечето момичета на 18/19 започват да слагат по-малко грим и умерено,а по-скоро тия на по 14 се клепат като клоуни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ съгласна съм..дори повечето момичета на 18/19 започват да слагат по-малко грим и умерено,а по-скоро тия на по 14 се клепат като клоуни
    Да, но и малко да е, отново ви загрознява !
    Грима е за над 30 годишните...
    Поне според моята представа. Като видя съученичките ми да си слагат грим и винаги стават по-грозни/

Град
    Plovdiv
    Абе 90% от момичетата са кифлички .. няма какво да се спори.Даже вече като видя момиче без грим и се

Banned Мега фен
    абе не е така... ако не можеш да се гримираш и 2 неща да си сложиш си личи,че не можеш и стои грозно,а ако да се гримираш и 20 неща да си сложиш на лицето в умерени количества,на място, добре сложени е красиво

давам пример: http://woman.hotnews.bg/static/uploa..._500_large.jpg
    http://forum.svatbata.bg/index.php?a...ch=51033;image
    http://www.zajenata.bg//images/video...8271e1a99a.jpg

и нещо такова: http://pop-folk.com/wp-content/uploads/2009/04/1113.jpg ( че и по-зле варианти има)

( сценични гримове няма да давам понеже те са с цел и носещите ги не ходят така по улицата всекидневно)

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Да, но и малко да е, отново ви загрознява !
    Грима е за над 30 годишните...
    Поне според моята представа. Като видя съученичките ми да си слагат грим и винаги стават по-грозни/
    аве лек замислял ли си се че може да не го слагат както тряяя или да не използват правилно количество ?

твоите съученички не знам какви са ама от обяснението ти си ги представям като супер модели. нали знаеш за да не си сложи едно момиче никакав грим трябва да е ултра яка трябва да има много нежни черти и красиво лице тъй че с грима за 30 годишните полека

Повече от фен Аватара на feikk

Почти на 20 съм, но с тия твои размишления, и аз бих те отрязала.
    Стегни се, момче. Света не е само меме картинки, фон дьо тен и сайтове за запознанства.
    dgdg

Град
    Plovdiv
    Повечето са така -

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    аве лек замислял ли си се че може да не го слагат както тряяя или да не използват правилно количество ?

твоите съученички не знам какви са ама от обяснението ти си ги представям като супер модели. нали знаеш за да не си сложи едно момиче никакав грим трябва да е ултра яка трябва да има много нежни черти и красиво лице тъй че с грима за 30 годишните полека
    ей тюфлек
    Вярно ,че на някои по-грознички може и да им отива грим, но винаги натуралното си е било по-качествено .
    То или е красиво , или не е. А пък кат сложи къвто и да е грим става цоцало!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си