- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се влюбваш в грешните
Но все пак мисълта ми беше че ако родителите разберат и ги е грижа имат правоот да го осъдят.
Знам ,че имат право , но точно в България аз не виждам да се случва![]()
Да, съдят. Като че ли си проверил и говориш, че няма.Но случаите са доста покъртителни.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Лошото е ,че повечето родители обръщат внимание когато вече е прекалено късно.
Не съм чела всички мнения, но ще ти кажа, че за всеки влак си има пътници.
За всяко момче някъде там има едно перфектно момиче. Както и обратното.
И тази, перфектната за теб, някой друг преди теб я е зарязал, защото според него тя не струва. Така както ти си се разделил с това момиче - тя не е видяла в теб това, което иска, но в друг ще го намери. Ти не си намерил тази, която иска да й дадеш точно това, което имаш, но ще я срещнеш.
^^Веднага ще ти кажа:
дотогава, докато хората без връзки продължават да питат и очакват съвети и съжаление от хората с връзки.
И само за протокола: Преди аз сама себе си успокоявах с това. Че и за мен някога ще има щастие. На никого не се оплаках колко ми е тежко без любов. Никого не попитах за съвет. В никой форум и пред никой приятел не излях душата си.
Така че, ще ви успокояваме ние, които сме с връзки, защото някои от нас добре разбират именно това от цитирания ми предишен пост. Тези, които го разбират, си го знаят без да им го казват за успокоение. Тези, които не го разбират - други ги успокояват с това.
Отречи, че е вярно.