.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Град
    Plovdiv
    Еми точно това е де .

Но все пак мисълта ми беше че ако родителите разберат и ги е грижа имат правоот да го осъдят.

Град
    Plovdiv
    Знам ,че имат право , но точно в България аз не виждам да се случва

Може и да е имало .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да, съдят. Като че ли си проверил и говориш, че няма. Но случаите са доста покъртителни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Лошото е ,че повечето родители обръщат внимание когато вече е прекалено късно.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Не съм чела всички мнения, но ще ти кажа, че за всеки влак си има пътници.
    За всяко момче някъде там има едно перфектно момиче. Както и обратното.
    И тази, перфектната за теб, някой друг преди теб я е зарязал, защото според него тя не струва. Така както ти си се разделил с това момиче - тя не е видяла в теб това, което иска, но в друг ще го намери. Ти не си намерил тази, която иска да й дадеш точно това, което имаш, но ще я срещнеш.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    И тази, перфектната за теб, някой друг преди теб я е зарязал, защото според него тя не струва. Така както ти си се разделил с това момиче - тя не е видяла в теб това, което иска, но в друг ще го намери. Ти не си намерил тази, която иска да й дадеш точно това, което имаш, но ще я срещнеш.
    Не съм се разделил с нея ... просто и признах ,че я харесвам.. Но както и да е , то тука се разви друга тема

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Radi1 Виж мнението
    Не съм се разделил с нея ... просто и признах ,че я харесвам.. Но както и да е , то тука се разви друга тема
    Нищо. Пак е полезно инфо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Нищо. Пак е полезно инфо.
    Може и да си права

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    Всеки път, когато приключа връзка, някой ми изкача с това изказване... Питам се: до кога хората с връзки, ще успокояват с това хората без връзки...?

Голям фен Аватара на UniCoWN
    ^^Веднага ще ти кажа:
    дотогава, докато хората без връзки продължават да питат и очакват съвети и съжаление от хората с връзки.

И само за протокола: Преди аз сама себе си успокоявах с това. Че и за мен някога ще има щастие. На никого не се оплаках колко ми е тежко без любов. Никого не попитах за съвет. В никой форум и пред никой приятел не излях душата си.

Така че, ще ви успокояваме ние, които сме с връзки, защото някои от нас добре разбират именно това от цитирания ми предишен пост. Тези, които го разбират, си го знаят без да им го казват за успокоение. Тези, които не го разбират - други ги успокояват с това.

Отречи, че е вярно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си