.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Banned Мега фен
    ^ съгласна съм..дори повечето момичета на 18/19 започват да слагат по-малко грим и умерено,а по-скоро тия на по 14 се клепат като клоуни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ съгласна съм..дори повечето момичета на 18/19 започват да слагат по-малко грим и умерено,а по-скоро тия на по 14 се клепат като клоуни
    Да, но и малко да е, отново ви загрознява !
    Грима е за над 30 годишните...
    Поне според моята представа. Като видя съученичките ми да си слагат грим и винаги стават по-грозни/

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Да, но и малко да е, отново ви загрознява !
    Грима е за над 30 годишните...
    Поне според моята представа. Като видя съученичките ми да си слагат грим и винаги стават по-грозни/
    аве лек замислял ли си се че може да не го слагат както тряяя или да не използват правилно количество ?

твоите съученички не знам какви са ама от обяснението ти си ги представям като супер модели. нали знаеш за да не си сложи едно момиче никакав грим трябва да е ултра яка трябва да има много нежни черти и красиво лице тъй че с грима за 30 годишните полека

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    аве лек замислял ли си се че може да не го слагат както тряяя или да не използват правилно количество ?

твоите съученички не знам какви са ама от обяснението ти си ги представям като супер модели. нали знаеш за да не си сложи едно момиче никакав грим трябва да е ултра яка трябва да има много нежни черти и красиво лице тъй че с грима за 30 годишните полека
    ей тюфлек
    Вярно ,че на някои по-грознички може и да им отива грим, но винаги натуралното си е било по-качествено .
    То или е красиво , или не е. А пък кат сложи къвто и да е грим става цоцало!

ей тюфлек
    Вярно ,че на някои по-грознички може и да им отива грим, но винаги натуралното си е било по-качествено .
    То или е красиво , или не е. А пък кат сложи къвто и да е грим става цоцало!
    ей ЧИРАК на автосалон
    виждам че мечтата ти е да имаш кола с климатроник , тва е голяма цел в живота и съм изкефен от амбицията ти , ако дойдеш да ми окосиш тревата може да ти хвърлям по някой лев , и след 7-8 години може и да събереш за някоя хонда за 1000лв със запушен климатроник

и ти не си прав... аз ходя без грим ама далеч не съм мис свят
    щом ходиш без грим значи се харесваш и така , сега може да скромничиш демек , ако сложа грим ще стана още по яка

Мега фен
    ей ЧИРАК на автосалон
    виждам че мечтата ти е да имаш кола с климатроник , тва е голяма цел в живота и съм изкефен от амбицията ти , ако дойдеш да ми окосиш тревата може да ти хвърлям по някой лев , и след 7-8 години може и да събереш за някоя хонда за 1000лв със запушен климатроник
    ХаХА Малак, запази си скромно първичните желания за себе си

ХаХА Малак, запази си скромно първичните желания за себе си
    аве колкото и да съм "МАЛАК" поне знам как се пишат думите

мнението ми че ставаш само за общак се потвърди и сега всички видяха колко съм прав

като се видим ще се уговорим точно къде да окосиш , трябва да ми се изпомпи и септичната на съседите имам да им свърша услуга , имаш оборудване да им изпомпаш лайната нали свърши го моля те щото съм им длъжник , обещах им помощ в твое лице

Banned Мега фен
    ей ЧИРАК на автосалон

щом ходиш без грим значи се харесваш и така , сега може да скромничиш демек , ако сложа грим ще стана още по яка
    ами да,харесвам се през повечето време.. нещо лошо ли има ? не изцяло ама все пак г/д. се харесвам

ами да,харесвам се през повечето време.. нещо лошо ли има ? не изцяло ама все пак г/д. се харесвам
    защо да има лошо , ако се харесваш и останалите ще те харесват , в смисъл ще усещат самочувствието , и магнетизма

Абе често да ти кажа. Има ама вече много рядко се срещат.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ymmit Виж мнението
    Абе често да ти кажа. Има ама вече много рядко се срещат.
    +1
    Супер рядко са

Banned Мега фен

и ти не си прав... аз ходя без грим ама далеч не съм мис свят

Мега фен
    а таакаа мамоо :Д
    мАМА е мис вселена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си