- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бихте ли си
купили телевизор, ако да речем сте се изнесли от ваще и си живеете отделно от тях.
n00bs
Да, като дават мач, да гледам.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
По-скоро не. Телевизия почти не гледам, лаптопа ми е предостатъчен.
Не! У нас само в банята няма телевизор и ми е писнало да ми бучи нещо от всички страни. Телевизия мога да гледам и на компютъра.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
рядко гледам,но все пак бих си взела
Не.
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Абе друго си е като гледаш нещо, да е на по - голям екран от компютърния. А един телевизор нито хляб, нито вода иска.
да, само заради мачовете. Не че и в нета не могат да се гледат, ама си е др. по тв. Напоследък все по-малко гледам, ама все пак..![]()
Телевизор не, щото не гледам много. Ама комп/лаптоп задължително.
Не съм гледал телевизия от 5-6 години. Действително телевизора може да се използва и като монитор и да гледам неща от лаптопа си там, ама едва ли бих направил такъв разход само заради това, излишно ми е.
В подкрепа на гледането на телевизия рядко - в момента гледам бнт лига европа. Телевизорът за мен е нещо, което пускам по - често само когато има шампионска лига, лига европа, европейско, световно и квалификации, по - рядко за а - група. В останалото време е във ваканция.
Заминаха турците! Не обичам бенфика, но ги искам на финал. Само да задържат леката преднина още почти половин час или да вкарат още един![]()
мм аз без да имам особени някакви впечатляващи познания по английски съм гледал и документални филми в тубата
във жбокс и замунда също гледам има доста филми, даже наскоро засякох един с леонардо ди каприо като водещ така да кажа, на документалния филм
n00bs
не за документалните. говоря за предавания от типа на американски оръжия, истински измамници, американски чопър, крале на аукциона, онова с купуването и продаването на колите...
Не, живея без наще вече 6г.
Още не съм си купила тв, не гледам и филми, но бих си купила голяма плазма + як звук, да си правя караоке у нас.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбира се, това ще ми е една от първите покупки, последвано от 2 хубави трилентови колони и усилвател.
Къде иначе ще си гледам филмите/сериалите? На 15-20 инчов монитор е мъчение и смехория да гледам нещо в 720р или 1080р, а друго си е като се насладиш на качеството.
А ако става дума за телевизия - отдавна не гледам ениуей.
Пък и мога да си играя игри на телевизора с джойстик.
Последно редактирано от NaOH : 05-02-2013 на 21:00
http://watch.discoverychannel.ca/#clip910346
това става ли, ако не, кажи кое искаш, само името на английски ми трябва
няма начин да го няма, разбираш ли
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Темата ми беше във връзка с това, че 2 дни сядам да ям, пускам си телевизора и няма нищо за гледане. Тъпи филми, тъпи предавания. И се зачудих кой човек ще даде пари за нещо, по което няма какво да се види. Дори и да има възможност вероятно ще е именно за да го свърже към комп и да гледа така филми. И ми стана интересно колко човека биха си купили.
n00bs
Казах ти, мачове![]()