- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бихте ли си
Аз бих си купил... така де, аз си купих преди седмица.
Даже си плащам за пакет интернет с телевизия...
Единствените канали които гледам са The Voice, City TV, Box TV, Mad TV, MTV Rock, Nat Geo, Nat Geo Wild, Discovery, bTV, bTV Action и TV7...
Друго си е да гледаш мачовете на 40" телевизор...
Или да си свалиш филм от нета, да закачиш HDMI кабела към лаптопа и да гледаш на телевизора филма, а ако е 3D да си го качиш на флашката и да гледаш
Следващото което искам да си купя е ресивър и колони (и аз като основата), но за сега смятам да се въздържа, понеже използвам усилвателя и колоните на брат ми, но той като се премести, ще трябва да си взема...
Примерно това:
Ресивър - http://www.technomarket.bg/products/...-rx-v375-black
Предни колони - http://www.technomarket.bg/products/...maha-ns-777-bl
Център - http://www.technomarket.bg/products/...maha-ns-c444bl
Съраунд - http://www.technomarket.bg/products/.../yamaha-ns-333
Ще трябва да се изръся бая за музиката...
1325 лева за колоните само...![]()
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 05-02-2013 на 23:03
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Да, аз живея отделно от нашите и си купих плазмен телевизор 40 инча. Редовно гледам музикалните програми или някое предаване.
Не гледам почти телевизия, но пък ако набарам нещо хубаво по HBO или Cinemax, направо се размазвам от кеф да го гледам на плазмата.
Пък за фон, винаги съм оставила някой музикален канал.
Тъпите кинескопи облъчват, светят и от тях те заболява главата заради скоростта на опресняване. Да не говорим, че гълтат много повече ток от LCD/LED телевизорите.
Плазмите са същото лайно, и те мигат, да вземат да пенсионират тая технология по-бързо.
Има и много хубави филми, ти просто не си търсил.
A..Tъкмо тва мислех да питам някой скоро..
Каква е разликата между плазма и LCD LED?
Моя е от вторите ама си му викам плазма..щото може би тва е влязло, като общо наименование на тънките телевизори. А моя е тънък колкото пръста ми![]()
Плазма им викат плебеите.
Плазмените телевизори са реално газ, който се опреснява Х пъти в секунда. Вижда се мигането, греят като печки и тежат като хипопотами. Оставиш ли еднаква картина дълго време (няколко часа) - самата картина "прогаря" на панела. Еднакво боклучави са с кинескопите. За сметка на това вадят по-добра картина с по-дълбоко черно и цената им (беше) по-ниска.
LCD телевизорите са на течни кристали, при които всеки пиксел е независим. По-лек е, по-тънък е, няма мигане, по-малко ток гълта. Не вади добро черно и при тъмни сцени се виждат "облаци". Подсветката често е неравномерна и при по-евтините модели се забелязват замазвания при движение заради времето за реакция на пикселите.
LED телевизорите са подобрение на LCD-тата, като са още по-тънки, леки и по-малко ток гълтат. Черното е по-добро от LCD-тата, времето за реакция е по-бързо и като цяло са изчистили проблемите при LCD.
Като цяло: LED > LCD >>>>>>>>>>> Plasma > CRT
Мерси.
Значи съм плебей , а телевизора ми е екстра.
С изключение на това, че не иска да ми чете субтитри, когато пускам филм от флашка.
А, и аз имах този проблем, ама сега го оправям така - преди да кача субтитрите на флашката ги отварям с notepad, където цъкам на file, след тва save as, след тва има едно encoding, което трябва да го направиш на Unicode вместо на ANSI и става. :Д
Иначе да, бих си купила, не веднага като се изнеса, ама след някакво време като мога да си го позволя, защото просто обичам в редките случаи като гледам филми/сериали, да си ги гледам на хубав телевизор. Също така понякога гледам нат гео, HBO и подобни. В нета има всичко, ама първо, че понякога нета спира и умираш от тъпня, второ, че е различно да си го гледаш на телевизор. :Д
А бтв аз винаги като седна да гледам телевизия има какво да гледам, защото ми записва старите шоута и т.н. и аз общо взето гледам избирателно, каквото ми е кеф, когато си поискам. :Д
Последно редактирано от Naive : 05-03-2013 на 12:15
Бих. Не толкова,че ще го гледам,просто да има нещо за фон,както в момента. Осъзнаваме ,че сме големи разсипници и все пак го правим.
Гледам си мачовете, гледам си NG, Discovery,History и тук-там БГ сериал,БНТ като дават Под Прикритие.
maDamn
Toй ги чете ама като йероглифи.
Просто марката и модела не поддържат български субтитри. За това преди няколко дена питах тук как да ги вградя или как да намирам такива с вградени.
Не гледам телевизия от години. Не се сещам кога за последно седнах в нас и си пуснах да 'гледам телевизия'. Гледам мачовете последните дни, когато съм седнала навън да пия, но като цяло не ми е нужен телевизор.
НЕ! Не гледам телевизия. Но задължително ще си прекарам Интернет.
А днес черноморец паднаха незаслужено.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не гледам телевизия и по-скоро бих си го купила, само ако мога да го свържа със компютъра, за да си гледам филмите там.
Плюс това... мразя рекламите. Предпочитам да си спра филма, когато аз искам, а не на всеки 20 минути по 5 минути реклами.
*сън*