.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Аз бих си купил... така де, аз си купих преди седмица.
    Даже си плащам за пакет интернет с телевизия...
    Единствените канали които гледам са The Voice, City TV, Box TV, Mad TV, MTV Rock, Nat Geo, Nat Geo Wild, Discovery, bTV, bTV Action и TV7...
    Друго си е да гледаш мачовете на 40" телевизор...
    Или да си свалиш филм от нета, да закачиш HDMI кабела към лаптопа и да гледаш на телевизора филма, а ако е 3D да си го качиш на флашката и да гледаш
    Следващото което искам да си купя е ресивър и колони (и аз като основата ), но за сега смятам да се въздържа, понеже използвам усилвателя и колоните на брат ми, но той като се премести, ще трябва да си взема...

Примерно това:
    Ресивър - http://www.technomarket.bg/products/...-rx-v375-black
    Предни колони - http://www.technomarket.bg/products/...maha-ns-777-bl
    Център - http://www.technomarket.bg/products/...maha-ns-c444bl
    Съраунд - http://www.technomarket.bg/products/.../yamaha-ns-333

Ще трябва да се изръся бая за музиката...
    1325 лева за колоните само...
    Последно редактирано от MaLyKoLiU : 05-02-2013 на 23:03
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Да, аз живея отделно от нашите и си купих плазмен телевизор 40 инча. Редовно гледам музикалните програми или някое предаване.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Може би но надали :d

Цитирай Първоначално написано от M439 Виж мнението
    Всичко зависи от парите. И понеже ти знам на теб парите, та отговорът е - не - тия плоските са прекалено скъпи, защо спряха кинескопите, които бяха доста по-евтини - за да обират хората. Най-много да си взема някой от старите кинескопи, за да не е съвсем без нищо. Аз от поне 4-5 години нямам кабелна, антената почти нищо не лови - само 3 програми в кухнята и не гледам тв. Филми също не гледам, нз защо всички са ми тъпи и нямам нерви да ги гледам.
    Ако имам пари и ако ще идва някоя мацка, която ще се смее на кинескопа и ще иска да има голям плосък екран, бих си взел, но то, както се вижда, няма да е заради мен пряко.
    ГОСПОДИ, ПРОСТИ МУ! Той не е виновен... :X
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не гледам почти телевизия, но пък ако набарам нещо хубаво по HBO или Cinemax, направо се размазвам от кеф да го гледам на плазмата.
    Пък за фон, винаги съм оставила някой музикален канал.

Повече от фен Аватара на ranieri
    Тц

Град
    Mм..Не позна.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от M439 Виж мнението
    Всичко зависи от парите. И понеже ти знам на теб парите, та отговорът е - не - тия плоските са прекалено скъпи, защо спряха кинескопите, които бяха доста по-евтини - за да обират хората. Най-много да си взема някой от старите кинескопи, за да не е съвсем без нищо. Аз от поне 4-5 години нямам кабелна, антената почти нищо не лови - само 3 програми в кухнята и не гледам тв. Филми също не гледам, нз защо всички са ми тъпи и нямам нерви да ги гледам.
    Ако имам пари и ако ще идва някоя мацка, която ще се смее на кинескопа и ще иска да има голям плосък екран, бих си взел, но то, както се вижда, няма да е заради мен пряко.
    Тъпите кинескопи облъчват, светят и от тях те заболява главата заради скоростта на опресняване. Да не говорим, че гълтат много повече ток от LCD/LED телевизорите.
    Плазмите са същото лайно, и те мигат, да вземат да пенсионират тая технология по-бързо.

Има и много хубави филми, ти просто не си търсил.

Град
    A..Tъкмо тва мислех да питам някой скоро..
    Каква е разликата между плазма и LCD LED?
    Моя е от вторите ама си му викам плазма..щото може би тва е влязло, като общо наименование на тънките телевизори. А моя е тънък колкото пръста ми

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Плазма им викат плебеите.

Плазмените телевизори са реално газ, който се опреснява Х пъти в секунда. Вижда се мигането, греят като печки и тежат като хипопотами. Оставиш ли еднаква картина дълго време (няколко часа) - самата картина "прогаря" на панела. Еднакво боклучави са с кинескопите. За сметка на това вадят по-добра картина с по-дълбоко черно и цената им (беше) по-ниска.

LCD телевизорите са на течни кристали, при които всеки пиксел е независим. По-лек е, по-тънък е, няма мигане, по-малко ток гълта. Не вади добро черно и при тъмни сцени се виждат "облаци". Подсветката често е неравномерна и при по-евтините модели се забелязват замазвания при движение заради времето за реакция на пикселите.

LED телевизорите са подобрение на LCD-тата, като са още по-тънки, леки и по-малко ток гълтат. Черното е по-добро от LCD-тата, времето за реакция е по-бързо и като цяло са изчистили проблемите при LCD.

Като цяло: LED > LCD >>>>>>>>>>> Plasma > CRT

Град
    Мерси.
    Значи съм плебей , а телевизора ми е екстра.

С изключение на това, че не иска да ми чете субтитри, когато пускам филм от флашка.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Мерси.
    Значи съм плебей , а телевизора ми е екстра.

С изключение на това, че не иска да ми чете субтитри, когато пускам филм от флашка.
    А, и аз имах този проблем, ама сега го оправям така - преди да кача субтитрите на флашката ги отварям с notepad, където цъкам на file, след тва save as, след тва има едно encoding, което трябва да го направиш на Unicode вместо на ANSI и става. :Д

Иначе да, бих си купила, не веднага като се изнеса, ама след някакво време като мога да си го позволя, защото просто обичам в редките случаи като гледам филми/сериали, да си ги гледам на хубав телевизор. Също така понякога гледам нат гео, HBO и подобни. В нета има всичко, ама първо, че понякога нета спира и умираш от тъпня, второ, че е различно да си го гледаш на телевизор. :Д
    А бтв аз винаги като седна да гледам телевизия има какво да гледам, защото ми записва старите шоута и т.н. и аз общо взето гледам избирателно, каквото ми е кеф, когато си поискам. :Д
    Последно редактирано от Naive : 05-03-2013 на 12:15

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Бих. Не толкова,че ще го гледам,просто да има нещо за фон,както в момента. Осъзнаваме ,че сме големи разсипници и все пак го правим.
    Гледам си мачовете, гледам си NG, Discovery,History и тук-там БГ сериал,БНТ като дават Под Прикритие.
    maDamn

Град
    Toй ги чете ама като йероглифи.
    Просто марката и модела не поддържат български субтитри. За това преди няколко дена питах тук как да ги вградя или как да намирам такива с вградени.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не гледам телевизия от години. Не се сещам кога за последно седнах в нас и си пуснах да 'гледам телевизия'. Гледам мачовете последните дни, когато съм седнала навън да пия, но като цяло не ми е нужен телевизор.

НЕ! Не гледам телевизия. Но задължително ще си прекарам Интернет.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    А днес черноморец паднаха незаслужено.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не гледам телевизия и по-скоро бих си го купила, само ако мога да го свържа със компютъра, за да си гледам филмите там.
    Плюс това... мразя рекламите. Предпочитам да си спра филма, когато аз искам, а не на всеки 20 минути по 5 минути реклами.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си