- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- какво обичате да закусвате :Д
Иначе много лесно и хубаво нещо, ама не е за всеки ден, попара с мляко, хляб и захар. Другото готино е принцеси или домашни курабийки с домашно мляко.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
^ човек,кога успяваш да си направиш курабийки сутрин![]()
Кой казва, че аз си ги правяСетих се за едно време лятото на село, ставам в 10 сутринта и ме чакат топли курабийки и горещо мляко на масата и закусвам, гледайки тогава известното "Спукано гърне" и подобни детски
Такива времена бяха. Иначе сутрин като стана, за единия час преди да изляза правя немалко неща.
Препечени филийки със сирене, принцеси, попара с мляко, плодове, топъл чай през зимата и още нещо.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Обичам да закусвам препечена филийка диетичен хляб намазана с маргарин или масло, малко чубрица и домат... Странно е ама ми е вкусно... + таратор.
В момента закусвам филия с луканка, банан и сладолед и си изпих и кафето.
^ комбинацията убива![]()
чакам обяд единственото нещо което пия е кафе сутрин
F$@k suicide silence!
Ако стана навреме преди работа, мюсли с прясно мляко или чай с препечени филии, може и малко сиренце. Ама в повечето случаи не закусвам, няма време![]()
Много мразя да закусвам, най-тегавото ядене ми е това. Обикновено ям кисело мляко. Или мляко с мюсли, ил. Като не ме мързи, си правя палачинки и се глезя. :Д
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Студени спагети, препечени филийки с яйца, сирене, кашкавал и още много неща всъщност съм си всеяден по-всяко време на деня.
Всичко, което се приготя за по-малко от минута. За това в повечето случаи ям овесени ядки с мляко и някой друг плод.
Добре, де, с главна буква да е.