.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен

Какво представлява любовта за вас ? Кога за първи път се влюбихте?

Кога разбрахте,че сте влюбени. Как преживяхте несподелената любов?
    Доколко сексуалното и физическото чувство играят роля в нея?
    Какво харесваш в половинката си?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    1. Еее, още като дите се влюбвах.
    2. Преживявам я, без видими признаци. Не си признавам, когато съм влюбена, пред никого. Веднъж показах, че съм влюбена де, и не ми беше гадно, историята беше много психически извратена и да речем, че 2-3 дни само вървях и не знаех къде се намирам, и си изгубих портмонето, но ми мина и никой не разбра Тъй де, защото първо, ако е било споделено, то после е възникнал страх, и човека се е принудил да притъпи чувствата, за да не се нарани лошо, бла бла.
    Беше намесено заболяване, и от там драма, която беше ясна, обаче не говорехме за нея.

3. Ами, играят роля. Макар, че ми харесва повече да си играем mind games, от колко да правим секс, и ако имам някого, с когото да правим секс и да сме приятели, и друг, с когото няма нищо повече от приказки - чудно е.
    Някак, като спиш с някого, тръпката после се губи и ако няма нещо по-силно от нагон - фъна свършва.

4. У всеки човек харесвам нещо, у сегашния харесвам това, че е интелигентен и отворен към новото.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Кога се влюбих за 1ви път? Лятото. Бях на 19.
    Кога разбрахте,че сте влюбени. Сега съм влюбена за втори път.. кога разбрах... ами в момента, в който чувствах човека до себе си толкова близък и толкова необходим, колкото кислорода..
    Как преживяхте несподелената любов? Не съм се влюбвала в някой, който не се е влюбвал в мен.
    Доколко сексуалното и физическото чувство играят роля в нея? Сексуалното и физическо чувство е много важно, важно е човекът, когото обичам да ме привлича, аз него също. Иначе каква връзка ще ни се получи?!
    Какво харесваш в половинката си? Интелектът, тялото, очите, излъчването, телепатията, която имаме, гласът му..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не си признавам, когато съм влюбена, пред никого.
    Някак, като спиш с някого, тръпката после се губи и ако няма нещо по-силно от нагон - фъна свършва.
    И аз не си признавам, но си личи от 100 км, защото се държа странно. :Д
    Има нещо вярно това със спането и тръпката, защото колкото по-големи са въздържането и препятствията , толкова по-силни са чувствата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Интелектът, тялото, очите, излъчването, телепатията, която имаме, гласът му..
    Всъщност последнит ми въпрос беше малко подвеждащ и може да отговаряте с ,,не знам'' , защото при лубовта е така.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Кога разбрахте,че сте влюбени.

Когато усетих "пеперудите в стомаха" ;D

Как преживяхте несподелената любов?

Любов е много силна дума. Филмирала съм се там нещо, но не е било кой знае колко тежко сега като се замисля.

Определено играят огромна роля. Не може да си влюбен без физическо привличане и една връзка просто не върви ,ако секса е лош.

Харесвам всичко в него. Има някои дребни нещица, с които ме изнервя понякога, но когато дълго не се виждаме дори те започват да ми липсват. :д
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    1. нещо красиво извън съзнанието ми
    2. не съм сигурна. струва ми се, че ми отне значително време преди да започна да обичам самия човек, а не идеята за него. дори не съм сигурна, че съм се научила да го правя, но опитвам, да.
    3. клише, но - когато неговото благополучие стане по-важно от моето. и тъпата част: когато моето започне да зависи от неговото.
    4. сублимирах в писане, пеене, пиене, личностно развитие, етц.
    5. дотолкова, че ирационалното привличане считам за по-значимо от рационализираното такова. вярвам в любовта, а в представите ми тя не следва да е обяснима; //в никакъв случай обаче не визирам нагона тук; този тип животинска първичност са ни/ми присъщи, но ме гнусят, когато вземат превес у някого;
    6. винаги - това, че ме предизвиква (към движение, промяна; от и към себе си)

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Малко след като тръгнах с приятеля ми. Пеперудките, подкосяването на краката, една тъпа усмивка всеки път като си помислех за него
    Любовта ми, за щастие, е споделена..
    Има значение всичко. Просто се правят някакви компромиси, напасват се характерите и си живеете щастливо

Ами харесва ми , че е упорит. Нещата, които ги прави им се отдава напълно и ги прави с желание и хъс.
    Харесва ми външния му вид, харесва ми когато ме гушне и почне да ми се умилква. Супер сладко е. Не му пука да ме държи за ръка дори пред приятелите му, защитава ме, чувствам се сигурно и спокойно, когато съм с него.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Влюбих се за пръв път в 4ти или 5ти клас ама ясно колко истинско е било първата ми истинска и единствена любов беше несподелена и го преживях мноого трудно...може би 2-3 години се опитвах да го преодолея с отдалечаване,заместване или кво ли не,но много трудно го преодолях.Още имам чувства,но не са вече същите и гледам напред като това напред не е много обещаващо за сега А какво съм харесвал в нея...това че ме разбираше,това че си приличахме и можех да изляза с нея където и да е и да ни е забавно,а самата тя все едно ми четеше мислите,милиони пъти е казвала това което аз ще кажа секунда преди мен,просто чувствах че сме свързани..
    Последно редактирано от ForzaFelipe : 05-02-2013 на 14:31
    >>DjBelev<<

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Влюбих се за пръв път в 4ти или 5ти клас ама ясно колко истинско е било първата ми истинска и единствена любов беше несподелена и го преживях мноого трудно...може би 2-3 години се опитвах да го преодолея с отдалечаване,заместване или кво ли не,но много трудно го преодолях.Още имам чувства,но не са вече същите и гледам напред като това напред не е много обещаващо за сега А какво съм харесвал в нея...това че ме разбираше,това че си приличахме и можех да изляза с нея където и да е и да ни е забавно,а самата тя все едно ми четеше мислите,милиони пъти е казвала това което аз ще кажа секунда преди мен,просто чувствах че сме свързани..
    и при моята несподелена - просто все едно мислихме еднакво! :Д Или пък аз си мисля за нещо, случва ми се.. кефя се .. и после гледам във фацебоок... или на другия ден в училище... = и тя говори за това нещо! съдбата си прави 3бавка :Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Влюбвала съм се само веднъж, когато бях на 15. Пеперудите, тъпите усмивки, станах супер разсеяна и отнесена, не можех да ям само като си помисля за него, честно казано беше малко ужасно. Разби ми сърцето два пъти, вторият път ми срина и самочувствие, и всичко. Не си спомням точно как го преживях, но всъщност май не ми отне чак толкова време - месец някъде, може би два, през които имах до себе си хора, които ценя. После ролите се обърнаха.
    Влияят, естествено. Трябва да има някакво привличане.
    Нямам половин в момента, но обичам амбициозни хора, които се стремят да се развиват и да надграждат непрекъснато.

Мега фен Аватара на ameli
    Във всяка връзка съм си мислела, че съм влюбена, ама до момента все съм грешала Сега наистина мога да кажа, че съм. Разбрах го след като осъзнах, че не мога и ден без него и единствено заради него си преглътнах егото, което е в наистина огромни количества.
    Не съм имала несподелена любов.
    Ако няма привличане, каква връзка е?
    Всичко, обожавам устните му, начина по който ме докосва и целува.. всииииичко ^^

Мега фен Аватара на xoxi
    От дете съм си все влюбена. Винаги има някой, не съм оставала с празно.
    Несподелената любов я преживявам бързо и безболезнено. Не влагам прекалено много чувства и надежди, когато видя, че отсрещната страна не се интересува. Не си правя илюзии и ми минава бързо.
    Физическото/сексуалното привличане има огромна роля. Ако го няма, ще е приятелство, а не връзка.
    В половинката си нямам на идея какво харесвам.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    От дете съм си все влюбена. Винаги има някой, не съм оставала с празно.
    В общи линии...
    Несподелена любов не съм имала. Уж имаше в 5.-ти клас, ама момченцето много бързо си промени мнението... за негово щастие, мухах :д (Не, шегувам се.)
    Физическото привличане е първото нещо, на което обръщам внимание; смятам, че това е напълно в реда на нещата.
    Харесвам... много неща, част от които са интелигентността, специалното отношение към мен, циничността (е, понякога е в повече определено), типично мъжкарските качества (които понякога пак идват в повече), съчетани с известната романтична нагласа, отдадеността, когато реши да я покаже, комуникативността с непознати хора, която ми спестява доста неудобни ситуации, желанието му към мен, overprotectiv e, излъчването, раменете, ръцете (омг, омг), очите, силата, че понякога се вдетинява и му правя "точи, точи, баничка" докато не ме изтърси на пода, че е винаги топличък <3

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Случвало ми се откакто се помня.
    Зле.
    Много зависи от човека отсреща.
    Всичко... всичко бих... IF I HAD ONE.

Мега фен Аватара на tori
    Любовта е нещотоъ което ме движи. Разбрах, че съм влюбена малко след като започнах да излизам с него. Несподелена любов е силно понятие. Харесвала съм някого и той не е обръщал внимание на чувствата миъ но не е било кой знае какъв проблем. Нагона играе важна роля във връзката. Всичко му харесвам. Има недостатъци като всички, но те са ужасно малко на фона на хубавите неща и моменти.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Късничко ми започна любовния живот. За първи път се влюбих в 8ми клас, до тогава просто не ми беше до такива работи. Никога не съм имала несподелена любов. Случвало ми се е да искам да съм с някой, но да не ми се получат нещата така, че да се съберем... и все пак не е било несподелено, винаги е имало нещо и от другата страна. Нормално в една връзка сексуалното привличане да има огромна роля. Все пак не сме малки. Няма как да имаш пълноценна връзка, състояща се само от прегръдки, целувки и да се държите за ръчичка по улицата. Двойка сте, не сте приятели.. интимността е нещо нормално. Щом съм с половинката си, значи харесвам в него всичко. Обичаш ли някой наистина, трябва да се научиш да го обичаш плюс всичките му недостатъци.

Мега фен
    Всеки ,който не е изживял страданието - не може да твърди ,че е бил влюбен!
    Такива коментари от рода - - ,,От дете съм си все влюбена. Винаги има някой, не съм оставала с празно.
    Несподелената любов я преживявам бързо и безболезнено.'' -- НЯМА и НЕ СЪЩЕСТВУВА! Това е било просто харесване.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Май в момента се влюбвам доста сериозно,всякакви други глупости преди това бледнеят и не бих ги нарекла "влюбвания"
    Попринцип не казвам почти на никой,даже и на човека,в който съм влюбена не винаги показвам ;д
    Най-странното е,че този човек още не съм го виждала наживо,а никога не съм си представяла,че толкова ще залитна по някой само от писане...даже съм се смяла на такива виртуални работи..ужас ;д

Град
    София
    на 15 съм имала съм влюбвания,а може би да е било само харесване но само веднъж срещнах истинската болка от несподелена любов и то когато бях само на 6,естествено тогава не осъзнавах че е любов а само харесване но с времето болката ставаше все по непоносима и така с времето осъзнах че съм лудо влюбена,тази несподелена любов беше в продължение на 8 години,отблъсквах всички момчета имала съм гаджета опитвала съм да го забравя по милиони начини и успях трудно но успях,странно е защото съм само на 15 но съм убедена че това беше голямата ми любов и едва ли някога ще се влюбя пак така,и смея да твърдя че съм склонна пак да го обикна защото все още има някаква тръпка но смятам че е незначителна

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от reni980 Виж мнението
    на 15 съм имала съм влюбвания,а може би да е било само харесване но само веднъж срещнах истинската болка от несподелена любов и то когато бях само на 6,естествено тогава не осъзнавах че е любов а само харесване но с времето болката ставаше все по непоносима и така с времето осъзнах че съм лудо влюбена,тази несподелена любов беше в продължение на 8 години,отблъсквах всички момчета имала съм гаджета опитвала съм да го забравя по милиони начини и успях трудно но успях,странно е защото съм само на 15 но съм убедена че това беше голямата ми любов и едва ли някога ще се влюбя пак така,и смея да твърдя че съм склонна пак да го обикна защото все още има някаква тръпка но смятам че е незначителна
    А бе, вие малките сте ебати извратеното поколение..
    на 6.. "голяма любов" на 15 "влюбвания" "гаджета" лице-длан..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от reni980 Виж мнението
    на 15 съм имала съм влюбвания,а може би да е било само харесване но само веднъж срещнах истинската болка от несподелена любов и то когато бях само на 6...
    Спрях да чета тук.
    *сън*

Мега фен
    не сте ли чували,че любовта възрастови граници не признава?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Честно казано, любовта е това, което всеки би трябвало да търси. Като си помислиш - работиш, за да имаш пари, с които да гледаш семейството си - любов. Обличаш се добре, за да си привлекателен - любов. Всичко, което правим, е с цел получаване на това чувство по един или друг начин. Зависи само кой как го възприема. В момента половинка си нямам. В процес на издирване е. М да.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Макар че ми харесва повече да си играем mind games *blablabla...
    Оо, и аз не мога без това. Да ги няма закачливите провокации, игрите на думи, засягащите какво ли не добронамерени спорове , предизвикателствата, изненадите, спонтанните смахнати хрумки... никак не си го представям. За мен са супер естествени тия неща.
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Никога не съм имала несподелена любов. Случвало ми се е да искам да съм с някого, но да не ми се получат нещата така, че да се съберем... и все пак не е било несподелено, винаги е имало нещо и от другата страна.
    Същото и при мен. Не знам как го правя, ама все успявам да предизвикам интерес и у момчето. На мен самата трудно някой ми привлича вниманието (колкото и високопарно да звучи), но веднъж стане ли непременно следва някакво развитие, дори да не се стигне до връзка .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си