.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Същото и при мен. Не знам как го правя, ама все успявам да предизвикам интерес и у момчето. На мен самата трудно някой ми привлича вниманието (колкото и високопарно да звучи), но веднъж стане ли непременно следва някакво развитие, дори да не се стигне до връзка .
    Канех се да отбележа същото, ама ми звучеше много нескромно :д

Супер фен Аватара на paradosou
    Е... отбелязала съм, че е нескромно. Не е като да не осъзнавам нарцистичността си .

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Честно казано, любовта е това, което всеки би трябвало да търси. Като си помислиш - работиш, за да имаш пари, с които да гледаш семейството си - любов. Обличаш се добре, за да си привлекателен - любов. Всичко, което правим, е с цел получаване на това чувство по един или друг начин. Зависи само кой как го възприема. В момента половинка си нямам. В процес на издирване е. М да.
    Любовта не е нещо, което всеки БИ трябвало да търси, а е нещо което всеки търси. Всички имаме инстинкта да се размножаване, а любовта е си е катализатор на процеса.Като цяло всичко, което правим в ежедневието си може да се върже към стремежа ни да си намерим партьор.

Иначе за пръв път изпитах нещо като влюбване беше 3-4 клас, не беше споделено, и чак след няколко години разбрах какво ми се е случило. Иначе през тийн годините никоя не можа да ми завърти главата, на акъл не ме печелеха. И така до ден днешен си карам без половинка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си