- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво представлява любовта за вас ? Кога за първи път се влюбихте?
Кога разбрахте,че сте влюбени. Как преживяхте несподелената любов?
Доколко сексуалното и физическото чувство играят роля в нея?
Какво харесваш в половинката си?
Късничко ми започна любовния живот. За първи път се влюбих в 8ми клас, до тогава просто не ми беше до такива работи. Никога не съм имала несподелена любов. Случвало ми се е да искам да съм с някой, но да не ми се получат нещата така, че да се съберем... и все пак не е било несподелено, винаги е имало нещо и от другата страна. Нормално в една връзка сексуалното привличане да има огромна роля. Все пак не сме малки. Няма как да имаш пълноценна връзка, състояща се само от прегръдки, целувки и да се държите за ръчичка по улицата. Двойка сте, не сте приятели.. интимността е нещо нормално. Щом съм с половинката си, значи харесвам в него всичко. Обичаш ли някой наистина, трябва да се научиш да го обичаш плюс всичките му недостатъци.
Оо, и аз не мога без това. Да ги няма закачливите провокации, игрите на думи, засягащите какво ли не добронамерени спорове, предизвикателствата, изненадите, спонтанните смахнати хрумки... никак не си го представям. За мен са супер естествени тия неща.
Същото и при мен. Не знам как го правя, ама все успявам да предизвикам интерес и у момчето. На мен самата трудно някой ми привлича вниманието (колкото и високопарно да звучи), но веднъж стане ли непременно следва някакво развитие, дори да не се стигне до връзка.