.
Затворена тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 232

Тема: 'Сандвич'

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И в затвора е приятно- няма лошо в престоя там

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И в затвора е приятно- няма лошо в престоя там
    Недей така,тук има много неорентирани деца,може да ги насочиш в грешната посока с тези приказки..

Град
    пространството на Дисе
    Току-виж от грешната посока влезли в правия път.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен
    Нужно ли това?Може и направо в правилния път да ги насочиш...

Цитирай Първоначално написано от Duhast Виж мнението
    Нужно ли това обаче?Може и направо в правилния път да ги насочиш...
    Щом си толкова отворен, сподели кой си , от къде си и с какво се занимаваш..
    Нали не те притеснява разкрепостеното ти поведение ..

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Мале много взехте да преигравате бе - съд, затвор, прокурори....Вкарахте се във филма и с темата за фейковете уж дето бяха...Но като гледам след темата за фейковете и затриването им форума замря.Тука ся на съд ще давате хората - ама искам да видя как и с какви доводи ще сезирате прокуратурата.Тук половината не могат да пишат грамотно, но ся модерно да съдим всичко и всеки и давай да сме в крак с модата.Хора не се излагайте, смешни сте, падате под нивото на автора, който определено и може да ви бъзика , че е на 33 и да гледа сеир!

Цитирай Първоначално написано от liglata_bg Виж мнението
    Мале много взехте да преигравате бе - съд, затвор, прокурори....Вкарахте се във филма и с темата за фейковете уж дето бяха...Но като гледам след темата за фейковете и затриването им форума замря.Тука ся на съд ще давате хората - ама искам да видя как и с какви доводи ще сезирате прокуратурата.Тук половината не могат да пишат грамотно, но ся модерно да съдим всичко и всеки и давай да сме в крак с модата.Хора не се излагайте, смешни сте, падате под нивото на автора, който определено и може да ви бъзика , че е на 33 и да гледа сеир!
    Ааа liglata_bg и Rabalka, вярно бе, бях ви позабравила

Бтв, сериозно, интересно ми е от какви ip-та пишат всички тези акаунти, ако са на един доставчик, е ясна работата.

Мале много взехте да преигравате бе - съд, затвор, прокурори....Вкарахте се във филма и с темата за фейковете уж дето бяха...
    Само ти я забеляза, защо ли.

Неее, много е фън.

Град
    пространството на Дисе
    В момента аз гледам сеир как се връзва на всяка реплика и се пъне да ми отговаря

Град
    Plovdiv
    Айде банвайте всички дето са по-големи от 20 , дето са фейкове - разни рабалки, сеялки, духаст ли къв е автора, тая котка и тя ми е съмнителна, мелани94 също, защо ли не и неква пак 94 имаше или мацката с късата рокля в раздела козметика и диети дето я оплюха, че путката щяла да си покаже.Ако се видите от страни колко сте смешни и жалки ....Ама давайте , то на форума малко лайф му остана!Вместо да не допускате разводняване на темите, вие модераторчетата правите обратното!Е сори ама не издържах на глупостите ви!!

Град
    Plovdiv
    Ми да ти кажа щото пиша от твоето IP и сме на един доставчик!Нека модовете проверят!

Ми да ти кажа щото пиша от твоето IP и сме на един доставчик!Нека модовете проверят!
    И всичките фейкове на този човек сте много компетентни на всяка една тема, а сте на 12-19г. , и много обичате да коментирате свирки + анален секс, и снимките са ви съмнителни.

И кой знае на колко доставчика имаш нет, дали доставчика дава динамични IP-та, отделно има хиляди проксита и с VPN може да се логваш някъде --> това не е аргумент .

Мама му, само аз ли съм някаква ненормална и го виждам това.
    Явно трябва да мина на хапчета

Град
    Plovdiv
    Както и знам, че от време на време ти изписва IP conflikt долу в toolbara

Както и знам, че от време на време ти изписва IP conflikt долу в toolbara
    Мне, не позна.

Град
    Plovdiv
    Хахаха смени си дилъра!
    Май ти си някои фейк дето се опитваш да отклониш вниманието от себе си - май 2013 регистрирана .Я кажи да не си fisherman хахахаха
    Айде отивай да спиш
    А да имам нет от всеки един доставчик специално да си правя разни профили конкретно в тийнпроблем

Ааа, и всеки път, като спре да пише единия фейк, започва и другия.
    И интересно, Liglata + duhast не пишат едновременно.

Град
    Plovdiv
    Мда супер любопитно ....искаш ли лупа ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Калпазано, аз или ти?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Калпазано, аз или ти?

То пък да не вземе веднъж да стане интересно >.>

Ама тука всичките кви смешни комплексарки сте, само чакате да заръфате някой, направо ми пълните душицата. В реалния живот си представям кви заухави парчета сте, дано не ви мачкат. Само да знаете, че сте ми на оная работа и ви гледам кви смешни мишки сте всичките. Спирам да пиша да не ставам груба.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Ама тука всичките кви смешни комплексарки сте, само чакате да заръфате някой, направо ми пълните душицата. В реалния живот си представям кви заухави парчета сте, дано не ви мачкат. Само да знаете, че сте ми на оная работа и ви гледам кви смешни мишки сте всичките. Спирам да пиша да не ставам груба.
    хауахуахауахуахауaahuahau

баси якото

Ще продължаваме ли да си говорим още бе мишлета?

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Ще продължаваме ли да си говорим още бе мишлета?
    да говори ми мръсно възбуждам се и си ровя в сливата

Мега фен
    Алоу, овцо, то т'ва ако ти е негрубото, сигурно на улицата лайна ти капят от зурлата.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Алоу, овцо, то т'ва ако ти е негрубото, сигурно на улицата лайна ти капят от зурлата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си