Цитирай Първоначално написано от thewhitelotus Виж мнението
Никога не бих се присмяла, по-скоро ще се направя, че не съм забелязала. А иначе има всякакви хора, по-чувствителни, по студени. Аз лично рядко показвам емоции пред хора, дори и много близки (момИче съм) и заради това обикновено ми става ужасно неудобно когато видя хора да плачат, все едно дали са жени или мъже. За мен винаги е проява на слабост, затова ако видя мъж да плаче на филм, ще му направя услуга и въобще няма да го споменавам.

Но няма и да си променя мнението за него заради нещо такова, знам, че на всеки може да се случи. Както казах - приемам го за проява на моментна слабост, а не че човекът е слаб по принцип. Никой не може да е силен и студен като камък през цялото време.
значи проява на слабост е това да имаш чувства и да разбираш нещата по надълбоко равнище , така ли да го разбирам ? това е интересна гледна точка

аз например съм плакал на много филми на военна тематика и на сцени изпълнени с чест , достойнство и вярност и тънката граница м/у живота и смъртта , и не се срамувам да си го призная защото нямам комплекс за малоценност това не ме прави по малко мъж и не ме прави слаб психически по скоро ме прави човек на който му пука за важните неща