.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    Точно тия мами дето си "обучават" децата как да стават мъже после пишат тия теми. Може и да сложат задължителен предмет в училище за това как децата да се държат спрямо пола си, ако искаш? Просто няма качествен материал в тая държава и това е, всичко с малко акъл в главата се е изнесло.
    Аха, имаш предвид, че всичко тук е с ниско IQ, защото така се ражда, и това е проблемът, мда.
    Много научно издържано.

Цитирай Първоначално написано от Котка Виж мнението
    Аха, имаш предвид, че всичко тук е с ниско IQ, защото така се ражда, и това е проблемът, мда.
    Много научно издържано.
    Освен, че така се ражда и така се възпитава. Което е дори по-важно.

Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    Освен, че така се ражда и така се възпитава. Което е дори по-важно.
    Както не си забелязал, мотивът за възпитанието е посочено по-горе в поста ми, като не е използвано възпитание, ами обучение и е засегната частта, където родителите не обръщат внимание на децата са.

Тук не се раждат по-различно различно развити мозъци, съответно аргумента ти с "материала" е невалиден.

Сериозно, научи се да четеш какво е дадено в условието на задачата, след това отговаряй по него, моля, и не повтаряй каквото е казано вече.

Някакви елементарни правила в полемиката ви липсват.

Цитирай Първоначално написано от Котка Виж мнението
    Както не си забелязал, мотивът за възпитанието е посочено по-горе в поста ми, като не е използвано възпитание, ами обучение и е засегната частта, където родителите не обръщат внимание на децата са.

Тук не се раждат по-различно различно развити мозъци, съответно аргумента ти с "материала" е невалиден.

Сериозно, научи се да четеш какво е дадено в условието на задачата, след това отговаряй по него, моля, и не повтаряй каквото е казано вече.

Някакви елементарни правила в полемиката ви липсват.
    говорих за "специалното обучение по това как да бъдем мъже/жени" а ти се хвана за последното ми тъпо изречение в поста.

но в крайна сметка с IQ си е точно така.
    - някакво балансирано население > липса на възможности в България > адекватното население се изнася > остава само отпадъка > той ражда и възпитава (представи си как възпитава) > и ето го новото поколение възпитавано под съпровода на чалгата

Аз също имам този проблем,с моя приятел може да не правим секс и 2 седмици,винаги трябва аз да го подканвам,че да почнем,почнем ли обаче го спуквам от удоволствие и остава много доволен,незнам каква е причината ,обичаме се ,показва ми го , и ми казва ,че секса не му било най-важното нещо и че държи най-вече да се гушкаме и т.н.,но стигне ли се до секса той е на последен ред,а както знаем секса е много важен в една връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си