- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момче да неиска секс
Сериозно ли трябва да пиша обвиъс неща
Явно визрам да им бъдат представени общоприетите норми за това какво поведение трябва да имат, за да бъдат социално приети и да са "в играта".
Тъй като масовото поведение на хората е свързано с това да се чувстват приети и ценени, то ако не покажеш на дете това-онова, как да бъде прието в средата му, без да му се подиграват се сещаш, че може да бъде отхвърлено още от малко, и после да депресва асоциално в емо корнера, да добие навици, вредни за организма, или дори за обществото ( ако развие някаква фаза на психопатия, и реши да избива масово, което не казвам, че е лошо, но не е толкова удовлетворяващо ).
Или сигурно съм имала предвид с това банално звучащо изречение, което написах, че някой трябва да учи малките пикли да се гримират.
Или сигурно съм имала предвид, като нейн баща, да я оправяш и да ти смуче.
Айе лифтнете малко, че ми е скучно
ка' ше не му се ибе
Според мен се е поиздънил, нещо "девойката" спомена, че не е изкарал дълго, бла бла
И е сдухал
Тез по-притеснителните младежи просто не искат секс от теб.
Особено, ако ти си ги забила, а не те теб.
Просто, не са настоятелни, и изобщо не могат да си представят да покажат, че искат секс.
Не им се прави секс, кой знае защо - шубе ги е и им е по-лесно да си ударят една, от колкото да изживеят стреса на това да натиснат момиче и да го чукат както трябва
Това ми беше мисълта
Едит: Ако дъщеря ти е супер яка и някакво дребно такова, и умно, на 15-16-19, баси якото
Не им се прави секс, защото са научени, че трябва да избягват темата и акта, за да са културни и да ги приема обществото. Това е толкова нормално за пубертета, колкото и акнето. С времето се осмислят нещата.
Та бая младежи си мислят, че като се правят на непорочни и асексуални, всъщност впечатляват девойките, щото не са като онея батковци, които само ги ебат и ги зарязват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.