- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Виоленца, помислих си същото за Волен, но за съжаление - нъцки. Председател на комисията за антикорупцията и парламентарна етика. Да го ... в етичния.
Обичам такива теории, сами се закопавате.
Очаквам да чуя за дихибридното кръстосване, вторичния сектор в Северозападна България, взаимодействие на алкени.
Проумей ти, че това, което каза, е пълна глупост. Отиди в гимназия на запад и пак ще си говорим.
,където не си знаят президента. Мерси съм.
Прясна ти е още борбата с алкените (не виждам кое им е неосновното на тях), затова така говориш. И на мен ми е било досадно на моменти, но сега ми е ок, че имам обща култура (а специално по химия и география сме стигали доста по- далеч от вас).
Няма как да го проумееш, докато не дойде някой и ти се изсмее на примерите, и започне да ти цитира реакции, които не си чувала през живота си или пък обекти, които не си е предполагала, че съществуват на картата. Тогава ще разбереш, че това, което учим, е една милионна от това, което е. просто сме мързеливи.
П.П. Присетих се, по любимата ти западна програма ти тресват интегралите още в 9и клас и те карат да учиш менделеевата наизуст, нз дали нямаше да се оплакваш..
Последно редактирано от therichbitch : 06-21-2013 на 14:58
На запад като цяло се учат доста по-лесни неща. Учебният материал, който тук се учи в долните класове, на някой места там се учи с 2-3 години разлика, ако не и в университет. Просто хората учат повърхностни и елементарни неща, а който иска повече - в университета. Не знаят алкени като хората, може и да са ги чували само като име/понятие, не са си пълнили главите с глупости, не са се тормозили, обаче получават добри заплати и въобще живеят добре (за всеки случай по-добре от нас в България).
Нали е основно, цитирай ми ги. Естествено, че някой, който учи някаква химия/фармация ще ми се смее на примерите, но за НЕГО това е основно на база това, което учи в унито. За сметка на това дали ще се сети за подробности от "основния" материал по география?
Интеграли в 9-ти клас, да бе да.
Абсолютно вярно.На запад като цяло се учат доста по-лесни неща. Учебният материал, който тук се учи в долните класове, на някой места там се учи с 2-3 години разлика, ако не и в университет. Просто хората учат повърхностни и елементарни неща, а който иска повече - в университета. Не знаят алкени като хората, може и да са ги чували само като име/понятие, не са си пълнили главите с глупости, не са се тормозили, обаче получават добри заплати и въобще живеят добре (за всеки случай по-добре от нас в България).
Била съм и в час по физика, и в час по химия, и по латински, и по религия, и по немски, видях какво е, не ми обяснявайте как съм подочула оттук-оттам.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-22-2013 на 19:09
Оваско , мислиш ли ,че Волен няма психични проблеми? Той е луд, но поне им казва истината в очите. Казва, обаче не може един нормален разговор да направи. Той прави най-големите циркове. 100 пъти повтаряше за ,,Плана Сидеров'',че нямало да се съюзи с турците, а направи точно обратното. Само срещу Герб е против той.
Основно за дадената наука.
Изхождайки от това, че аз в ежедневието си по- далеч от натриев бикарбонат, натриева основа и натриев хлорид няма да стигна, нека се учи само това. Надали ще ми трябва нещо различно от аритметика (да си броя парите и да си смятам семейния бюджет), така че нека се ограничим с умения да смятаме до няколко хиляди. Няма да ходя да изследвам релефа на Килиманджаро, нито хранителните навици на баскервилската свиня, така че предлагам да се задоволим с границите на България. Като тръгна да си правя детенце, знам кое в кое и готово, за какво ми е да знам къде e жлъчката примерно. Като отида в магазина или в ресторанта да си поръчам, няма нужда от пълен член, винителен и дателен падеж, нали ще се разберем с келнера, ако ще и 2 думи да мога да кажа.