- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Не знам как да отговоря по простата причина, че няма въпрос. И кво толкова си учила, нека чуем, щот се оплакваш. Само едно ше ти кажа - човек, който постоянно се стреми към целите, живее, яде и спи за да успее в живота (да забогатее) той успява. Няма човек, който да не го е искал и да не е станал. Не е твоя вината ако си се родила бедна, твоя е вината ако умреш бедна. (за това дето с мамите и татковците им плащали)
Смешно ти е твърдението, че трябва да мизерствам. Не, не трябва. Защо да стоя на студено, при абсурдно високи цени на ток и парно?
Защо трябва да се къпя със студена вода? Защо трябва да ям само ориз и картофи?
Айде, много те моля. Като почнеш да си изкарваш сам парите, студентче, тогава ще ми говориш така наперено.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Статистиката сочи, че фенчетата на Бойко са изключително заслепени коне с капаци (конете да не се обиждат) и дори да им обясниш нещата като за тях (малоумници) те няма да вденат нищо и ще си знаят своето.
Ти правиш ли разлика между числа и цифри....? Тъпичък си.. спри се.
Не ми е виновен Бойко.
Виновна ми е политиката, която води неговото правителство.
Безумно е да ми казваш, че младите не искат да работят за 500 лв., защото е долна работа за ниска заплата. Да, ниска е заплатата, когато средно се плаща ток по 150-200 лв.
Дразня се и когато някой го хвали, че видиш построил чудеса - магистрали като слънце, метро и т.н. Нищо не е построил, постотвам се като казвам, че който и да беше управлявал на негово място, щеше да ги построи.
Политиката му не е по-добра нито от на Станишев, нито от на Царя. Не ми го оправдавайте, и по неговото управление се крадеше като за световно...
Не хваля никого, нямам никакви политически пристрастия, но ми е смешно да ми се обяснява колко прекраснотии е направил Бойко за България, а да виждам как всеки ден хора, които са се счупвали от труд, взимат 170 лв. пенсия и се чудят този месец сметките ли да платят или да ядат. Това е избор, пред който никой не трябва да бъде изправян.
Прочети новините. Хората изтрещяха. И изтрещяха не защото са презадоволени, а защото не виждат избор вече. Да, лабилна психика, но факт.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тоя Боко ако спечели пак, съвсем ще се отчаям колко тъп народ може да съществува!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Циганин, евреин, турчин и дори някой малоумен, ще са по-добрия избор, защото по управляващите се съди за интелекта на нацията. Тоя пумияр бойко е учил как се държи маркуч, за друго няма достатъчно акъл.
За никнеймовете може да се спори, но за аватарите не. Гледам твоя и разбирам, че е загуба на време да обсъждам нещо с теб. Само пълните дебили харесват тоя сериал, а по-зле от тях са тези, които си го слагат на аватара.
Horrificus, знам от сигурен източник, който е бил в ДАНС, че преди около година Бойко е празнувал първия си МИЛИАРД в тесен кръг от хора![]()
Е за кой да гласуваме като всички са един дол дренки.
Бойко Борисов и гербаджиите са некадърни управници, ами за кой тогава да гласуваме. За БСП ,които са 100 пъти по-долни мърши ли? За неграмотниците от АТАКА ,които представят най-долните цигани ли? За синята коалиция , която разпродава всичко. За ДПС ли?
Е , другите партии са малки.
Аз няма да гласувам.
Точно вие ,които нямате търпение да гласувате - мрънкате и се оплаквате непрекъснато.
Не. Но и той е бил по-добър управник от всички днес взети заедно.
Каквото и да говорим на времето е било по-хубаво от сега. Нямало е глад и тнт. И тогава са крали , и тогава са клали, сега е същото, само че става по по-скрит начин.(не държавен) Лошото е ,че сега освен тези неща нямаме и държава.
Демокрация тук и сега няма. Не че някъде има. Всеки гледа собствения си задник. Всички го знам, за кво въобще го пиша..
Ама да даваш пример БСП, които са просто най-долнонасраната партия и се мляксат с ДПС сътрудниците им - е грешно.
Герб може да са кво ли не,ама баш толкова големи боклуци като тези от бсп не са.
Давам ги за пример щото са същия ташак, разликата им е само в името.
Долни мърши , да. За коя партия да гласуваме? Тези малките и новосформираните са същия тшк и няма да влязат във водещите класации. Най-много ДПС да спечеля.. не ми пука. все тая.. Докато не се пролее кръв - нищо няма се промени.
С риск ,че ще ме нападнете ще кажа,че с мирни протести - нищо не става. Дори сега заради тези протести стана хаос и лесно се перат пари....
А тези, които се запалиха в името на промяната...... уважение и почит заслужават , но поне да бяга убили няколко мафиоти преди да слагат край на живота си. Това не е правилно решение.
http://dnes.dir.bg/news/evrofondove-...anova-13821063
И фондовете заминаха за вечните ловни полета.
Бойко е сатаната другите са светци!
гласувайте за Доган и Станишката
ОДИН!!!