.
Отговор в тема
Страница 6 от 46 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1132
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Недей ми сравнява София с провинцията. София е друга България и Бойко си се погрижи за нея. А останалите? Кучета ги яли.
    Учила съм, пикльо, достатъчно съм учила и не съм казала, че взимам 500 лв. Но хората, които не са студенти, а си работят? Дето ги няма мама и тате да им плащат сметчиците и нямат с кого да ги делят?
    Или да сме по-красиви и да сме се женили навреме, че някой да ни издържа?
    Не ми говори смешки. Порасни, грижи се сам за себе си и тогава ходи лижи гъза на Бойко.
    Не знам как да отговоря по простата причина, че няма въпрос. И кво толкова си учила, нека чуем, щот се оплакваш. Само едно ше ти кажа - човек, който постоянно се стреми към целите, живее, яде и спи за да успее в живота (да забогатее) той успява. Няма човек, който да не го е искал и да не е станал. Не е твоя вината ако си се родила бедна, твоя е вината ако умреш бедна. (за това дето с мамите и татковците им плащали)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не се е погрижил за нищо, цените тук са два пъти по-големи от провинцията, което прави смешно твърдението, че с по-големи заплати се оправяли нещата.
    Смешно ти е твърдението, че трябва да мизерствам. Не, не трябва. Защо да стоя на студено, при абсурдно високи цени на ток и парно?
    Защо трябва да се къпя със студена вода? Защо трябва да ям само ориз и картофи?
    Айде, много те моля. Като почнеш да си изкарваш сам парите, студентче, тогава ще ми говориш така наперено.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    Не се е погрижил за нищо, цените тук са два пъти по-големи от провинцията, което прави смешно твърдението, че с по-големи заплати се оправяли нещата.
    Не говоря само за цени. Говоря за инфраструктура.

Мега фен Аватара на 102
    Статистиката сочи, че фенчетата на Бойко са изключително заслепени коне с капаци (конете да не се обиждат) и дори да им обясниш нещата като за тях (малоумници) те няма да вденат нищо и ще си знаят своето.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Статистиката сочи, че фенчетата на Бойко са изключително заслепени коне с капаци (конете да не се обиждат) и дори да им обясниш нещата като за тях (малоумници) те няма да вденат нищо и ще си знаят своето.
    Статистиката сочи, че хората, които си пишат никнеймове цифри са слабоумни (да не се обиждат слабоумните хора)

Смешно ти е твърдението, че трябва да мизерствам. Не, не трябва. Защо да стоя на студено, при абсурдно високи цени на ток и парно?
    Айде, много те моля. Като почнеш да си изкарваш сам парите, студентче, тогава ще ми говориш така наперено.
    Тука отново няма питане и пак не знам какво да отговоря. Пък иначе не трябва да се къпеш със студена вода и да ядеш ориз и картофи, ти все пак си учила нали така... ама той Бойко е виновен, еее пусти му Бойко не ти дава да се къпеш с топла вода

Мега фен Аватара на 102
    Ти правиш ли разлика между числа и цифри....? Тъпичък си.. спри се.

Ти правиш ли разлика между числа и цифри....? Тъпичък си.. спри се.
    Глупако, с числа ли си написал името си бе?? С числото 102 на клавиатурата? Не си ли го написал с ЦИФРИТЕ 1,0,2. ТЪПАНАР С ТЪПАНАРИТЕ, нищо не разбираш, отивай да гласуваш за циганина или за оня педал евреина и си махни тъпата снимка с лиулките

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Глупако, с числа ли си написал името си бе?? С числото 102 на клавиатурата? Не си ли го написал с ЦИФРИТЕ 1,0,2. ТЪПАНАР С ТЪПАНАРИТЕ, нищо не разбираш, отивай да гласуваш за циганина или за оня педал евреина и си махни тъпата снимка с лиулките
    Гледам, че се палиш, което ме забавлява.... продължавай.. "които си пишат никнеймове цифри", ако беше "С цифри" щеше да си прав. За "лиулките" няма да коментираме... за сега.. ГАхгаГГ

Град
    Варна
    Не ми е виновен Бойко.
    Виновна ми е политиката, която води неговото правителство.
    Безумно е да ми казваш, че младите не искат да работят за 500 лв., защото е долна работа за ниска заплата. Да, ниска е заплатата, когато средно се плаща ток по 150-200 лв.
    Дразня се и когато някой го хвали, че видиш построил чудеса - магистрали като слънце, метро и т.н. Нищо не е построил, постотвам се като казвам, че който и да беше управлявал на негово място, щеше да ги построи.
    Политиката му не е по-добра нито от на Станишев, нито от на Царя. Не ми го оправдавайте, и по неговото управление се крадеше като за световно...
    Не хваля никого, нямам никакви политически пристрастия, но ми е смешно да ми се обяснява колко прекраснотии е направил Бойко за България, а да виждам как всеки ден хора, които са се счупвали от труд, взимат 170 лв. пенсия и се чудят този месец сметките ли да платят или да ядат. Това е избор, пред който никой не трябва да бъде изправян.
    Прочети новините. Хората изтрещяха. И изтрещяха не защото са презадоволени, а защото не виждат избор вече. Да, лабилна психика, но факт.

Тоя Боко ако спечели пак, съвсем ще се отчаям колко тъп народ може да съществува!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не ме моли, а мисли преди да ми отговаряш, защото явно не схващаш, какво съм написал.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Циганин, евреин, турчин и дори някой малоумен, ще са по-добрия избор, защото по управляващите се съди за интелекта на нацията. Тоя пумияр бойко е учил как се държи маркуч, за друго няма достатъчно акъл.
    За никнеймовете може да се спори, но за аватарите не. Гледам твоя и разбирам, че е загуба на време да обсъждам нещо с теб. Само пълните дебили харесват тоя сериал, а по-зле от тях са тези, които си го слагат на аватара.

Град
    Варна
    Не ме моли, а мисли преди да ми отговаряш, защото явно не схващаш, какво съм написал.
    Моя грешка. Оплела съм твоите и на Horrificus постовете. Извинявам се.

Мега фен Аватара на 102
    Моя грешка. Оплела съм твоите и на Horrificus постовете. Извинявам се.
    А можеше просто да кажеш, че Станишев е виновен......

Град
    Варна
    А можеше просто да кажеш, че Станишев е виновен......

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Horrificus, знам от сигурен източник, който е бил в ДАНС, че преди около година Бойко е празнувал първия си МИЛИАРД в тесен кръг от хора

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пълна срамота.
    Докато цикълът на живота не се завърти и червените бабички значително намалеят, а младите захванат да гласуват... няма да се оправим. Човек, който не е гласувал, няма право да мрънка.
    Е за кой да гласуваме като всички са един дол дренки.
    Бойко Борисов и гербаджиите са некадърни управници, ами за кой тогава да гласуваме. За БСП ,които са 100 пъти по-долни мърши ли? За неграмотниците от АТАКА ,които представят най-долните цигани ли? За синята коалиция , която разпродава всичко. За ДПС ли?
    Е , другите партии са малки.
    Аз няма да гласувам.
    Точно вие ,които нямате търпение да гласувате - мрънкате и се оплаквате непрекъснато.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Дали ще са БСП или ГЕРБ няма реално значение. И двете ще продължат сегашната схема на управление.
    Европейско развитие, друг път. Влизането ни в ЕС беше грешка, от 2007ма до сега мисля че само една година сме били на положителен баланс (т.е сме взели повече пари отколкото сме дали), останалите години сме на загуба.
    Още 2008ма ни замразиха финансирането по предсъединителните програми:

" При цялостен провал в усвояването на част от еврофондовете, комисията може временно да замрази достъпа на някоя страна членка до полагащите й се пари. Досега това е правено само веднъж в историята на ЕС - с България през 2008 г., когато бяха ефективно замразени над половин милиард евро от ИСПА, ФАР и САПАРД. Впоследствие голяма част от тези средства бяха окончателно загубени поради грешки и измами в проектите и заради изтичане на срока за сключване на договори." - http://www.capital.bg/link_dosie/dru...4_evrofondove/
    Бойко казва че строй с евро пари, а никой не се замисля че ние си плащаме членски внос и глоби. Всъщност темата е доста сложна и не искам да навлизам там, информацията е много противоречива, обаче имаме страшно много пропуснати ползи от ЕС, много голяма част по наша вина.
    А всъщност голямата загуба не са спрените финанси, а факта че не се възползвахме от основния принцип на ЕС - свободно движение на пари и финанси. Нас всички адекватни западни инвеститори ни избягват като чумави, това е големия проблем, че нямаме индустрия, нищо не произвеждаме. Като държава с нисък стандарт трябваше да има много западни производители които да изнесат производства тук заради по-евтината работна ръка и по този начин да се раздвижи икономиката.
    Докато не се направи съдебната система наистина независима и не се спре корупцията нищо няма да се промени. Това са двата най-големи проблема, без тяхното решаване каквото и да се направи ще е по-скоро палеативна грижа.
    Докато всички не върха не почнат да носят реална отговорност за действията си, нищо няма да се промени.

А имунитета си е институт на демокрацията, осигурява защита от оказване на натиск от съдебната върху законодателната власт. Цветанов има имунитет като кандидат депутат, иначе до колкото си спомням изпълнителната власт не се ползваше с това право, т.е министрите нямат имунитет.
    ГЕРБ са малко по-добре от БСП . Спрете да сравнявате комунистите сега с комунизма в миналото, или идеята за комунизъм, защото днешния Станишев е пълен урод .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ГЕРБ са малко по-добре от БСП . Спрете да сравнявате комунистите сега с комунизма в миналото, или идеята за комунизъм, защото днешния Станишев е пълен урод .
    С кое минало? С комунизма на Т. Живков ли? За него би ли казал че е истински комунист?

Мега фен
    С кое минало? С комунизма на Т. Живков ли? За него би ли казал че е истински комунист?
    Не. Но и той е бил по-добър управник от всички днес взети заедно.
    Каквото и да говорим на времето е било по-хубаво от сега. Нямало е глад и тнт. И тогава са крали , и тогава са клали, сега е същото, само че става по по-скрит начин.(не държавен) Лошото е ,че сега освен тези неща нямаме и държава.
    Демокрация тук и сега няма. Не че някъде има. Всеки гледа собствения си задник. Всички го знам, за кво въобще го пиша..
    Ама да даваш пример БСП, които са просто най-долнонасраната партия и се мляксат с ДПС сътрудниците им - е грешно.
    Герб може да са кво ли не,ама баш толкова големи боклуци като тези от бсп не са.

Мега фен
    Давам ги за пример щото са същия ташак, разликата им е само в името.

Мега фен
    Давам ги за пример щото са същия ташак, разликата им е само в името.
    Долни мърши , да. За коя партия да гласуваме? Тези малките и новосформираните са същия тшк и няма да влязат във водещите класации. Най-много ДПС да спечеля.. не ми пука. все тая.. Докато не се пролее кръв - нищо няма се промени.
    С риск ,че ще ме нападнете ще кажа,че с мирни протести - нищо не става. Дори сега заради тези протести стана хаос и лесно се перат пари....
    А тези, които се запалиха в името на промяната...... уважение и почит заслужават , но поне да бяга убили няколко мафиоти преди да слагат край на живота си. Това не е правилно решение.

Мега фен
    http://dnes.dir.bg/news/evrofondove-...anova-13821063
    И фондовете заминаха за вечните ловни полета.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Бойко е сатаната другите са светци!

гласувайте за Доган и Станишката
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си