- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Само знам, че ако Атака се качат на власт, Волен ще смачка много боклуци, но това, което прочетох малко ме нервира:
"Партията предвижда и реформи в образованието - задължително "Вероучение", ... - Атака
вземете предизборна реч на Хитлер вместо Германия сложете България и ето Ви реч на Волен
ОДИН!!!
Еми гласувайте си пак за Бойко бе хахах. Няма смисъл да споря с вас. Слепци.
Мислите, че Волен е неграмотен хауаххаиуаха. Боже, откакто слушам за политика(2005г.) това е най-добрият оратор. Има дар слово, за да може да обясни и на най-неграмотните на простичък език какви са му идеите. И аз спирам. Не знам защо въобще трябва да спорим с тях. Безполезно е...
Много ясно, очевидно е Волен как печели последователи - обяснява просто сякаш планът му е прост и суперизпълним, дава вид на надъхан, бунтар, че иска да променя нещо. Елементарна психология.
Моля ви се, как да гласувам за човек, който обещава/ше минимална заплата 1000 лв и пенсия - 500, което можело да се изпълни за 3 месеца?! Германия ряпа да яде пред израстването на родната Българийка.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Волен не е тъп. Той е умен манипулатор. Подмамва простите да гласуват за него.. Отидете на някоя сбирка на Атака да видите какви хора има само.
Мх , елиминира всякакво съмнение, че може да имаш нещо между ушите.
Рускиня и българка си пишат. Рускинята: "Дадоха ли ви този месец бонуси?" Българката: "Дадоха... Един голям... ни дадоха!" Рускинята: "А на нас ни дадоха пари, гадовете!..."
http://www.novini.bg/news/136393-въо...ерия).html
Баси, тоя що прави цигански номера. Кой ще му повярва хахах Само умните хора ще разберат какво намеквам![]()
Определено мислех да избера по-малкото зло,само че след тези идиотии днес със фалшифицираните бюлетини на Ялов е мами /герб/ въобще се замислям ...деба за кого да гласувам? За Пръмова,която все едно си привика НДСВ , за БКП ли и мишоците на Станишев, за мутрягите на Боко или за Иван Костов? То няма за кого. За фанатика Волен ли? За кого? Аз ...идея нямам и докато не стигна до урната сигурно няма да съм решила за кого да си дам гласа,но е факт - ще си го вкараме още повече!
maDamn
"Демокрацията е застрашена" писна ми да го слушам/чета това. Местан го повтаря от един месец, Цветанов и той я запя тая песен днеска. Май всяка партия като се почуства застрашена я подкарва.
Иначе, много добре премерен удар срещу ГЕРБ, нищо не могат да направят до утре.
Интересно ми е тая на маша Бареков, кой му натиска бутоните? След 4 години лоялно вървене след Бойко, какво стана че се обърна на 180 градуса. Не че някой го взима на сериозно, но все пак.
Ето това е най-интересният въпрос и за мен! Ако някой има информация (приемам и хипотези ;д), нека я сподели!
Пантерке, колко ти плащат от ГЕРБ, за да пишеш по форумите, я си кажи?
pifiella, тя Мая му е'ба п'утката майчина на Цецо, ама той толкова си може...опасна е, заеби.
И адмирации към 102, защото има акъл в главата, за разлика от повечето от вас (умрете), благодаря!
Последно редактирано от psychopath : 05-13-2013 на 01:13
Мнението си е абсолютно мое, не бой се. Не е като да съм се регистрирала тук преди една камара време, да имам една камара мнения и да съм чакала специално тия избори.
Както казах, далеч ББ не ми е идеал за политик, нито одобрявам даването на позиции на "специални" хора, с очите си виждам следите от това, за бюлетините не ми се говори, но... смятам, че са по-добър вариант от БСП+ДПС. Убийте ме с камъни за това.
Не са по-добри от БСП+ДПС. Нито БСП+ДПС са по-добри от ГЕРБ.
Просто всичко се свежда само до тях, нали? Защото всяка от тези партии си е намерила гласоподавателната ниша и се грижи за нея.
Стадо сме и за пореден път си го доказахме. Нищо не постигнахме. Нито с протестите, нито с предсрочните избори. С нищо. Просто сме един голям виц
Но хората са казали: Никой не може да бъде управляван по-зле, отколкото заслужава.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да, в момент на подобна политическа криза и когато сформирането на кабинет зависи от просто 2 мандата, които са ту при едните, ту при другите, нещата се свеждат до дясно или ляво. Не сме нормална държава, че да имаме зелена партия (истинска зелена, не червенееща). "Зелените" дори не прескочиха прага от 4%.
Седя и ги слушам. То не е измъкване, бягане от отговорност, търсене на чужда... и това са всички политици наред... без значение в листата на коя партия са.
Имаше няколко неща, с които съм съгласна покрай тия избори - "черния ПР", който водеха БСП, например. Разговорът между Манолова и Цветанов беше просто абсурден. Единият вика "как се осмелявате да нарушите деня за размисъл", оная отговаря: "еми, имаме съмнение за престъпление" (нормално тогава, разбира се - поне според мен). После гербаджията иска сметка как така сигналът е подаден толкова бързо, след като ГЕРБ не са успели да се свържат с прокурор цели 3 часа. Мадамата, за да се измъкне и да не признае, че са на "ти" с прокуратурата (която, впрочем, свали съобщението от сайта, че намерените бюлетини не са брак), му вика "вие тука вместо да ми искате сметка, кажете за тия бюлетини, извинете се".
Абе... мазало. МАЗАЛО.
И тая реплика "морален победител", дето БСП я дъвчат от 2009-та... смях. Кефи ме как по ТВ7 го каза онзи Ангел Недялков, после го повтори Манолова и накрая един социолог каза, че и 2009-та те твърдели, че са морален победител. Смях и пародия.
Сещам се за една картинка във фб - изходите са 2: първи и втори терминал.
Ще те убиват с камъни.(образно казано)
Защото си млад човек, а гласуваш за престъпници успокоявайки се, че по-добър вариант няма.
Ти косвено се съгласяваш с всички извращения които стават в държавата, казвайки си "можеше и да е по-зле".
Има ли един политик понесъл НЯКАКВА отговорност за гафовете си? Не говоря само за наказателна, каквато и да е?
Защо това се търпи и толерира? Айде старите са ясни, живели са по друго време, с други разбирания, от тях нищо не е зависело.... ама ние, дето сме млади?
Що го търпим това? Що винаги трябва да се делим на две? В началото бяха БСП срещу СДС, после БСП срещу царя, и сега или си гербер или те щамповат като бесепар?