Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
Вили, не ми се обиждай за тона, но как е възможно хем с хуманитарните науки да си се захванала, хем всякакъв усет за справедливост да ти липсва.

// http://www.youtube.com/results?searc...be.85euV4uF-ZQ

Това ми го прати приятелче от Австралия преди няколко седмици. Виж първите 2 видеота. Един такъв политик от нашенските ми покажи и на опашка ще се редя да си подам гласа. Дотогава не ми обяснявай, че нямам право да недоволствам, тъй като ме е гнус да ви гледам, уж интелигентни хора, да се застъпвате за шайка тъпи, противни, мизерни катили, оправдавайки се с 'безизходица'. Изход има, и той е просто да им се покаже средният пръст на тези хора. Ще ме питаш как, нали ? Ми ето - аз го правя. Ако имаше още милион като мен в момента нямаше да си пишем глупости по форумите.

Поне като сътрудничите на мафията не придумвайте и останалите да го правят, убеждавайки ги, че избор няма. Просто си затворете човките и не коментирайте какви сте подлоги. Вие сте проблемът, не знам как не го осъзнавате ...
Показваш среден пръст, като не гласуваш?
Браво. Придумваш и останалите да са пасивни и да оставят разни други етнически и социални групи да решават кой да ни управлява. Чудно.