Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
Колко от приватизираните заводи работят?
Хората още си спомнят как огромни комбинати се продадоха за жълти стотинки на офшорки за да бъдат разглобени и продадени на скрап след това.
Един със сигурност мога да ти посоча
Не знам, в интерес на истината по онова време не следях политиката и не се интересувах особено, а в момента повече ме вълнува настоящата ситуация.
Не казвам, че не е допуснал грешки. Просто се чудя дали не го демонизират прекалено много. Всички правителства до този момент споделят вината за дереджето. Само че вместо да ни оправят от кризата, те я задълбочават още повече.
Какво направи Дянков? Ще ти покажа друга статия, този път от в-к Гардиан.
At the onset of the EU financial crisis in 2008, Bulgaria had one of the lowest levels of public debt in Europe at 15% of GDP. Its budget deficit was below 3%. And yet the government of Boyko Borissov embarked on a foolish programme of austerity measures, the logic of which was almost entirely predicated on demonstrating to Brussels what a good pupil Bulgaria now was. Reductions in public spending coupled with large increases in the price of electricity and other utilities brought people out on to the streets in February.
И двамата са брилянтни финансисти, нали?

Ениуей, не ме нападайте, не ви карам да гледате Костов с други очи. Просто се питам, ако можем да простим на БСП за Жан Виденов и два пъти да ги докараме до власт, защо сините са толкова оплювани?