Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
Често да си кажа съм много възмутена и направо отвратена от последните 4 години управление на ГЕРБ. Не стига ,че те буквално сринаха икономиката на страната, принудиха хората да излязат на улицата да протестират заради непосилните си разходи и минимални доходи,подадоха оставка и избягаха от отговорност ами сега отново са на избори??? Това е най-голямото лицемерие което съм виждала някога .... А и на всичкото отгоре 50% от населението е с размътени мозъци и не могат да се опомнят и пак ще гласуват за тях .... А какво мислят хората от този форум?
Тамън днес си мислех що за промит мозък ще гласува за БСП, турците или привидно зелените партийки.
Вземи се опомни, че говориш пълни глупости. Страната ни имаше много добра политика като за държава в криза, изчистихме си дълговете, повиши се БВП-то, минималната, съответно и средната работна заплата... просто замълчи, че се излагаш. Точно преди 2 часа четох 26 страници с политиката на ГЕРБ в различни области, ама нея колко хора ще я прочетат? Шматкенска история. Прост народ, братче.
Никой не ви кара да гласувате за идеалния политик, в нашата държава се гласува на принципа на по-малкото зло, едва ли само при нас е така.

Много ми е интересно ти за кого ще гласуваш.