- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Аз искам партия,която до момента не е била на власт(самостоятелно).
И тия, и тия са лоши,но ГЕРБ с техните икономии ни довършиха,ама буквално.Търпяхме,търпяхме и изтрещяхме.
Лично аз не бих гласувала за човек,който обяснява как сме мързеливи и как трябвало всички да копаем картофи,а в същото врме бавят парите за земеделие,които вече са отпуснати. Вдигат стандартите за кандидатстване по САПАРД,ДЕ МИМИМИС и другите програми за животновъдство. Отпускат някви кирливи пари за земеделие,животновъдите изнемогват,ама буквално се чудят как да свържат двата края,а в същото време Мирослав Найденов си върти далаверите с парите на хората.Ей тва не одобрявам -подигравката с хората,които се борят да направят нещо,да развиват това,в което сме добри - земеделие,животновъдство.
Знаете ли изобщо каква субсидия се дава на глава добитък, какви умопомрачителни данъци плащат земеделските производители,какви такси и стандарти трябва да покриват,за да могат да си изнасят стоките в ЕС,а в същото време се внасят почти без мита долнокачествени стоки,КАКЪВ РОБСКИ труд е това, и после да ми се изтъпанчи Бойко да каже,че сме мързеливи.НЕ,благодаря!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!