Само БОЙКО!!!
Аз ще гласувам за Бойко!!!
Бойко е умен и не е гладен. Той е човекът, който не крадеше през тези 4 години както правеха МАНГАЛА - КОСтов и гадния педераст ЕВРЕЙН - серГЕЙ.
Бойко е истинският мъж в нашето управление -
той направи:
-магистрали
-кръстовища, цяла метро линия, с която впрочем пътувам всеки ден
-хиляди училища, детски градини, паркове и т.н.
-запази най-ниският данък в Европа - 10% (Вие знаете ли, че в другите страни данъкът достига до 50% бе, мушмули)
-Отворени бяха всички еврофондове - стотици милиони левове бяха излатени на българските зърнопроизводители !!! -това е най-важното за страната - хляб да има, да не се мре от глад!
-това, че имало гладни хора - Ми като учите по 5 години нещо, дето не му знаете името от сорта на - философия или библиотечни науки или някое в УНСС и ходите сяка вечер да се напивате в Мегаденс, Плейхаус, Котън и коя ли друга чалготека и видите ли живеете в публичния дом (студенстки град) си мислите, че като минат тия 5 години и хоп - 5000 лева заплата...
всички сте толкова жалки - само 1% от вас трябва записват изобщо висше образование
кво ви е виновен Бойко, че по времето на циганина костов, бяха продадени Марица 1 и 3 и БАЛКАН авиокомпанията за жълти стотинки??!?!?
Нямало работни места - ми като всяка година излизат по 5 хиляди души, завършили бизнес, как искате да си намерита работа бе?
И видите ли "българите" не искат да работят за 500 лева и да мият, защото била "долна" работа??!?
Стоят гладни и мързеливи и обвиняват управлението на държавата, за това, че те са супер мързеливи и глупави и искат по цял ден гьобеци да фъргат и алкохол да пият, цици да смучат и на отворени бабанки да се правят пред дискотеките.
Ми вие ако отидете в Германия ще умрете от глад бе - там наистина са бачка и няма тинтири минтири като тука и хич не ги ебе за вас.
пък да не почвам за ония полухора - мангалите, дето не си плащат здравните осигуровки по 20 години и ходят да им правят операции за по 20 бона - и после къде отивали парите и как болниците имали дългове - ми точно така - ходят и оперират един получовек, дето не може да си напише името за 20 хиляди лева, без той да е платил стотинка и за да може същият този получовек индиец да отиде вечерта и да ограби баба ви и дядо ви в село.
Тва ми беше поста, не ма ебе ко ма храните, това е истината, само истината и цялата истина. Добре ще е ако някой успее да я осмисли