princo90 - изобщо не се опитай да ми вмениш мнението си, пак ти казвам ако има брак той трябва да е описан според договора и прокуратурата ако не бяха открили нищо нередно нямаше да има образувани досъдебни производства, следователно има отпечатани бюлетини извън тези, които са описани като брак.
Ако нямаше откритите нарушения от прокуратурата щяха да го съобщят, а те казаха, че с оглед на предстоящите избори ще дадат информация другата седмица за да не се влияе на вота на гражданите, това какво ти говори ?
До момента няма нито една институция, която да потвърди официално, че това в действителност е брак, дори слж. премиер Райков каза, преди малко, че очаква прокуратурата да се произнесе дали това в действителност е брак
Пантерке за твое сведения още миналия век технологиите толко се развиха, че хора стъпиха на луната, а ти ми говориш за някви свещени печати, дето не могат да се фалшифицират, не се дръж така все едно не си живяла в България
Сигурно и децата от Могилино вече са се усетили за кво иде реч, и че нещо адски намирисва, а ти тука ми обясняваш колко честни били едни хора, които ни лъжат всеки ден(визирам всички политици) щото едва ли има човек, който да не знае, че на всички избори първото нещо е да се дават милиони за купени гласове и явно ти си един от малкото хора, които смятат, че политиците могат да стигнат само дотам, а не да се опитат да направят нещо повече
4 години комунистите са виновни за това, което правят другите
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...