.
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Поискали са Х броя бюлетини, получили са Х броя бюлетини. Обясни ми как ще използват откритите Y бюлетини.
    Обясни ми несъответствието в информацията - единият казва "задържахме Y броя бюлетини", другият казва "само проверяваха качество, няма задържани, няма конфискувани щуротии".
    Понеже съм прост ще ти го обясня по прост начин ако поръчаните х броя бюлетини са 7 милиона и получените бюлетини са равни на поръчаните то тва е нормално да е така, но ако има и други Y броя бюлетини нищо не пречи те да бъдат подменени по време на превозването на реалния вот на избирателите, трябва ли да ти напомням за чувалите, които се разнасяха от членове на една определена партия по време на президентските избори...
    Пак казвам ако това е брак нека да го заявят официално от някоя институция

Иначе няма несъответствие на информация бюлетините са под охрана на жандармерията, тва го показаха по всички телевизии, нз за ква проверка на качеството ми говориш при положение, че бюлетините са били разпратени още преди 8 май, а това, което е останало е евентуален брак, нали не ми казваш, че прокуратурата проверява качеството на бюлетините, та даже и на брака ?

принцо ли си мринцо ли си как да няма начин ти бюлетни да се подменят с реалните ти нормален ли си изобщо

Auriss абе да ти кажа честно май съм на път да се откажа, наистина няма смисъл

п.п то вече няма смисъл да се спори http://btvnews.bg/bulgaria/parlament...i-2013-34.html
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 05-12-2013 на 10:20
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си