Тези, които "свалиха" правителството не са "цяла България", както редовно се преувеличава. Истината е, че това бяха шепа недоволни, неначесани хора без работа и шепа подкупени хора, които направиха кефчето на БСП. И въпреки всичката помия, която се изля срещу ГЕРБ, виждате, че отново ГЕРБ е на власт. Защото, да, прави сте, това е ужасна партия, така е. Но от избора, който имаме, ГЕРБ са най-доброто, защото ако не друго, те поне дърпат страната напред в икономически план. И именно неначесаните, които протестираха толкова, те в деня за гласуване си седяха на задниците и сега пак се чудят защо ГЕРБ са на власт. Ами може би ако бяха наистина толкова недоволни щяха да идат всички, а не мизерните 34% и да гласуват за който си щат. Просто "недоволството им" е солидно подплатено с финансови средства. И тези, които отидоха да гласуват, гласуваха за ГЕРБ, защото им е останал капка разум и мислят за бъдещето на децата си и на България, а не само за собствените си гъзове / с извинение/. Просто изразявам мнението си, което мисля че е достатъчно обективно. Би било загуба на време някой да ми обясни колко съм неправа и ограничена, защото аз така виждам нещата и това, че ГЕРБ сега са на власт отново за мен е най-правилното решение.