Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
хах не брат, не съм го казал аз
И сега хората си плюят по ГЕРБ, щото има за какво. Иначе пак днеска те се скриха и показаха, че си менят мненията през ден. А ти ми кажи какво щеше да стане ако бяха се регистрирали точно 120 души. Дай ми линк към конституцията, какво се прави когато са се регистрирали по-малко от 121 за започване на заседание. Ами, да, всъщност може да го е било малко страх, защото последната седмица известните медии се опитаха с всички сили да му свалят рейтинга. Впрочем ГЕРБ подкрепиха правителството, макар и с 1 глас хаххахахха Тва що не го споменавате?
То целта не е само да плюеш, а да предложиш по-добра алтернатива, ако за вас БСП+ДПС е по-добрия вариант ок, за мен лично ГЕРБ е по-малкото зло. Далеч съм от мисълта, че са добър избор, но ги предпочитам най-вече пред това да гледам мазните физиономии на турците, които вече летят в небесата, а и с право. Пък Сидеров от изборите до сутринта само печелеше нови симпатизанти и при нови избори със сигурност нямаше да падне под 7%. На следващите избори обаче няма да събере и 4%. А гласа на ГЕРБ "ЗА" беше грешка и при повторното гласуване си беше "против".