- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Не, защото не можеш да излезеш и да се обосновеш, че жените действат емоционално, просто щото не е вярно. Ако оставиш емоционалността за критерии, не можеш да я прецениш обективно и да докажеш, че влияе отрицателно на вота, щото във всяко лично мнение се корени доза емоция.
От друга страна не е много трудно да покажеш, че необразованите хора не могат да преценят избора си. В образователната програма влиза политическо образование, но чисто идеологично и ти е нужна диплома за това образование, за да покажеш, че можеш да взимаш трезви решения. Далеч от идеален пример, но с малко време и мисъл може да се състави обективен критерий. Нали знаеш, че бабетата по едно време даже не можеха да четат партиите в бюлетините, ами брояха квадратчета и задраскваха тва, за което са инстркутирани срещу празни обещания. Грамотността е още един основен довод за умствен критерий.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Моят стар дядо пише много по-грамотно от сегашните студенти. А има основно. Днешните студенти и ученици са 100 пъти по-неграмотни от бабите от едно време. Значи тогава на принципа на грамотността трябва да забраним на половината студенти и висшисти да гласуват. Хващал съм хиляди правописни и стилови грешки. Поправял съм десетки и стотици такива в Уикипедия. Днешните средношколци и студенти са полуграмотни за разлика от някогашните. Много малко четат книги. Това,което е в интернет не е истинска информация.
Щом принципът е грамотност,значи напротив трябва да забраним на днешните висшисти да гласуват.
А това,че жените са емоционални е обществена тайна. Самите те са го казвали за себе си дори.
Уф, дадох назад и си изтрих дългия коментар. Но в общи линии две неща:
-Неграмотност я ползвам в смисъла на "пълната липса на умението да разбираш писмена реч"
-Образованието ще стане един чудесен критерий, точно както възрастта, нищо, че има 500 българчета на 15 години, които имат акъла да гласуват.
-Информацията в книгите е по-лоша от информацията в интернет днешно време.
-Емоционалността на жените няма и смисъл да я коментирам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Точно образованието не е никакъв реален критерий,защото точно сега в наше време има безброй много "калинки" с купени дипломи. Как така някой с фалшива доплома ще има право да гласува,въпреки,че е бил тъп да завърши със собствени сили? А друг природно интелигентен човек който знае 2 и 200 да няма това право? Въпреки,че знае много повече от оня с фалшивата или купена диплома. Аз ти казах,почети малко в Уикипедия и ще видиш неграмотни статии от висшисти и студенти. Отвори си очите и не заемай позата на щрауса с глава в пясъка.
Уф,какво ме направи ти,бе човек? Информацията в книгите била по-лоша? Ама вЕрно ли? В кои книги? Мога ти изтегля изключително ценни книги от руски сайтове в педееф формат. В това число учебници по медицина и пазарна икономика или за работа с фотошоп по 700-1000 страници. В момента чета мемоарите на Уинстън Чърчил в превод на руски в 2100 страници. Неговите спомени и разкази за Втората световна и участието на Британия.
Мога ти намеря много ценни книги за културизъм на руски и английски отново от руски сайтове.
Това,че ние нямаме свестни книги като руснаците е друго нещо. Никой не ни е виновен за простотията на народа ни,докарана ни от "демокрацията". Така ще е занапред. Народът ще става все по-прост,по-невеж и по-злобен. Навремето обикновените хора са ходели на опера и театър,сега една книга на година не прочитат. Да ни е честита демокрацията! Довела България до културна пустиня. Наскоро умря Калоянчев и още десетки наши най-добри актьори.
Ох, няма смисъл, все едно говорим на различни езици. Нито ми се обяснява, че книгите са част от нета, нито че вадиш само тая крайност, която ти е угодна.