.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    А ще забраним ли на жените да гласуват,както е било някога? Защото са много емоционални и могат да гласуват прибързано и нерационално. Затова по-добре да им забраним да гласуват. За да няма неприятни изненади на изборите и случайни хора и партии в парламента.
    Не, защото не можеш да излезеш и да се обосновеш, че жените действат емоционално, просто щото не е вярно. Ако оставиш емоционалността за критерии, не можеш да я прецениш обективно и да докажеш, че влияе отрицателно на вота, щото във всяко лично мнение се корени доза емоция.

От друга страна не е много трудно да покажеш, че необразованите хора не могат да преценят избора си. В образователната програма влиза политическо образование, но чисто идеологично и ти е нужна диплома за това образование, за да покажеш, че можеш да взимаш трезви решения. Далеч от идеален пример, но с малко време и мисъл може да се състави обективен критерий. Нали знаеш, че бабетата по едно време даже не можеха да четат партиите в бюлетините, ами брояха квадратчета и задраскваха тва, за което са инстркутирани срещу празни обещания. Грамотността е още един основен довод за умствен критерий.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нали знаеш, че бабетата по едно време даже не можеха да четат партиите в бюлетините, ами брояха квадратчета и задраскваха тва, за което са инстркутирани срещу празни обещания. Грамотността е още един основен довод за умствен критерий.
    Моят стар дядо пише много по-грамотно от сегашните студенти. А има основно. Днешните студенти и ученици са 100 пъти по-неграмотни от бабите от едно време. Значи тогава на принципа на грамотността трябва да забраним на половината студенти и висшисти да гласуват. Хващал съм хиляди правописни и стилови грешки. Поправял съм десетки и стотици такива в Уикипедия. Днешните средношколци и студенти са полуграмотни за разлика от някогашните. Много малко четат книги. Това,което е в интернет не е истинска информация.
    Щом принципът е грамотност,значи напротив трябва да забраним на днешните висшисти да гласуват.

А това,че жените са емоционални е обществена тайна. Самите те са го казвали за себе си дори.

Моят стар дядо пише много по-грамотно от сегашните студенти. А има основно. Днешните студенти и ученици са 100 пъти по-неграмотни от бабите от едно време. Значи тогава на принципа на грамотността трябва да забраним на половината студенти и висшисти да гласуват. Хващал съм хиляди правописни и стилови грешки. Поправял съм десетки и стотици такива в Уикипедия. Днешните средношколци и студенти са полуграмотни за разлика от някогашните. Много малко четат книги. Това,което е в интернет не е истинска информация.
    Щом принципът е грамотност,значи напротив трябва да забраним на днешните висшисти да гласуват.

А това,че жените са емоционални е обществена тайна. Самите те са го казвали за себе си дори.
    Нали не говориш сериозно, щото аз не смятам да го взимам под внимание тоя коментар.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Нали не говориш сериозно, щото аз не смятам да го взимам под внимание тоя коментар.
    Напротив,съвсем сериозно говоря. Искаш ли да ти покажа статии в Уикипедия написани съвсем неграмотно и объркано от студенти? Искаш ли да ти открия безброй груби правописни грешки на висшисти? Но сега не ми се губи време с търсене.

Напротив,съвсем сериозно говоря. Искаш ли да ти покажа статии в Уикипедия написани съвсем неграмотно и объркано от студенти? Искаш ли да ти открия безброй груби правописни грешки на висшисти? Но сега не ми се губи време с търсене.
    Уф, дадох назад и си изтрих дългия коментар. Но в общи линии две неща:
    -Неграмотност я ползвам в смисъла на "пълната липса на умението да разбираш писмена реч"
    -Образованието ще стане един чудесен критерий, точно както възрастта, нищо, че има 500 българчета на 15 години, които имат акъла да гласуват.
    -Информацията в книгите е по-лоша от информацията в интернет днешно време.
    -Емоционалността на жените няма и смисъл да я коментирам.

Супер фен
    -Образованието ще стане един чудесен критерий, точно както възрастта, нищо, че има 500 българчета на 15 години, които имат акъла да гласуват.
    Точно образованието не е никакъв реален критерий,защото точно сега в наше време има безброй много "калинки" с купени дипломи. Как така някой с фалшива доплома ще има право да гласува,въпреки,че е бил тъп да завърши със собствени сили? А друг природно интелигентен човек който знае 2 и 200 да няма това право? Въпреки,че знае много повече от оня с фалшивата или купена диплома. Аз ти казах,почети малко в Уикипедия и ще видиш неграмотни статии от висшисти и студенти. Отвори си очите и не заемай позата на щрауса с глава в пясъка.

anonymous708973
    Guest
    -Емоционалността на жените няма и смисъл да я коментирам.
    Така си е, ние сме прекрасни :д

Бягайте с темата за грамотността, не ви е виновен нито Станишев, нито Бойко, нито Пееевски, че сте неграмотни.

Супер фен
    -Информацията в книгите е по-лоша от информацията в интернет днешно време.
    Уф,какво ме направи ти,бе човек? Информацията в книгите била по-лоша? Ама вЕрно ли? В кои книги? Мога ти изтегля изключително ценни книги от руски сайтове в педееф формат. В това число учебници по медицина и пазарна икономика или за работа с фотошоп по 700-1000 страници. В момента чета мемоарите на Уинстън Чърчил в превод на руски в 2100 страници. Неговите спомени и разкази за Втората световна и участието на Британия.

Мога ти намеря много ценни книги за културизъм на руски и английски отново от руски сайтове.
    Това,че ние нямаме свестни книги като руснаците е друго нещо. Никой не ни е виновен за простотията на народа ни,докарана ни от "демокрацията". Така ще е занапред. Народът ще става все по-прост,по-невеж и по-злобен. Навремето обикновените хора са ходели на опера и театър,сега една книга на година не прочитат. Да ни е честита демокрацията! Довела България до културна пустиня. Наскоро умря Калоянчев и още десетки наши най-добри актьори.

Ох, няма смисъл, все едно говорим на различни езици. Нито ми се обяснява, че книгите са част от нета, нито че вадиш само тая крайност, която ти е угодна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си