Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
За мен има 3 логични решения - правителство назначено от ЕС, от експерти, които да имат някакъв период от време да се запознаят със сегашната ситуация
Колкото и да ти звучи логичен тоя вариант, той е противоконституционен. Засега. Според Конституцията, министрите могат да бъдат САМО български граждани.

Aeternal, не визирам никого конкретно. Който се припознае, негова си работа. Аз само казвам, че е глупаво да се борим с вятърни мелници, когато България изпада във все по-дълбока криза. Колкото и да е смешно това правителство в момента, със силен граждански контрол, то би могло да бъде принудено да работи. Бях на същото мнение и за правителството на Бойко, когато протестиращите за първи път поискаха оставка. Абдикацията на ГЕРБ беше глупава и ненавременна. Трябваше да им се даде шанс да работят, да намерят изход от ситуацията. Вместо това те избягаха, с подвити опашки. Смятам същото и в момента - да се поставят пред правителството реални изисквания и да му се даде възможност да свърши някаква работа. Гражданите трябва да го контролират, а не да се държат като малки деца, които не знаят какво искат, но го искат точно в момента. Гениално.