.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не беше по-добре при Бойко. Не знам защо не го виждате... Не че сега е добре, далеч съм от тази мисъл. Но в момента държавата не работи, а има работа за вършене. И OutOfControl (сори, не мога да ти напиша ника правилно) е прав, че ако се изчака с изборите до догодина, е възможно да се сформира ново дясно крило, а тва не устройва никого - нито БСП, нито ГЕРБ. А освен това, дори сега Орешарски да подаде оставка, да се направят нови избори, да спечели ГЕРБ, смятате ли, че протестите ще утихнат? Бойко ще дойде по-нахъсан от всякога да си прави каквото си иска, ще се почувства недосегаем... И какво?
    Хубав пост, но десните имат достатъчно време да сформират силно обединение и при избори преди догодина. Въпросът е ще имат ли достатъчно желание и акъл за това. Иначе наистина постилат червения килим на ГЕРБ да се върнат триумфално, а тогава... не ми се мисли. Наистина не ми се мисли.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LaPavleta Виж мнението
    Хубав пост, но десните имат достатъчно време да сформират силно обединение и при избори преди догодина.
    Не съм сигурна. В момента и те се разпадат като почти всичко друго в България. Имат нужда от време и за да им повярват хората, защото в момента всички са много обезверени спрямо политиката. И с основание.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си