- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Аз принципно харесвам Костов, най-вече защото наистина е добър в професията си, т.е добър икономист е. Имам един приятел, също доста добър финансист, аполитизиран, обаче винаги повтаря, че Костов всъщност няма вина за тотално осраната приватизация и хората около него(Костов) го използваха за да си осъществят мръсните дела и да си измият ръцете. Независимо кое от двете е, ТОЙ носи отговорността като министър председател.
Моля ти се, ама наистина те моля, никога повече не слагай Дянков и брилянтен в едно изречение, камо ли ако има и думата финансист в него!
Това очилато изчадие е чувало само за икономика, некадърните му мерки и "пестеливост" са пословично тъпи.
Интересно е наистина как хората забравиха за Виденов, дето почти беше докарал България до гражданска война. Аз съм бил доста малък по онова време, дали съм бил и 1ви клас, обаче все още си спомням как гореше Народното събрание.
Та точно тогава Костов с помощта на МВФ стабилизира страната и даде хляб на хората за отрицателно време. Щото по времето на Виденов и хляб не е имало.
Последно редактирано от Aeternal : 06-28-2013 на 19:43