.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Exclamation Как да призная чувствата си ?!?

Здравеите, нуждая се от помощ. Има едно момиче което страшно много харесвам и проблема е там, че съм много срамежлив и тя е от моят клас
    а вече съм попадал на хора които след това не могат да се погледнат в очите. М/у другото забравих да напиша, че съм на 14 години и живея в град Нова Загора (тук нямаме кино, мол и т.н а нямам възможност нито смелост да я заведа в Стара Загора)

Даите съвет как да постъпя и как да разбера дали изпитва същото към мен и как да я спечеля!!!!!

Не искам да прибързвам може нищо да не се получи, но може да кажете нещо и за първата целувка ? И как да подходя нежно и т.н (попринцип аз съм романтик)!

Надявам се да има коментари и такива които ще са ми от голяма полза !
    Съжалявам за правописните грeшки (на друг комп съм и за това)
    Последно редактирано от teenproblembgprofile : 05-18-2013 на 17:15

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Няма хора, които след нещо да не могат да бъдат погледнати в очите. А защо нямаш смелост? С аккво си по - лош от останалите? Всичко ти е в главата! Момче. Отивай при момичето веднага, гледай я в очите (не си гледай в патката) и й кажи, че я харесваш, с усмивка, след което продължи да я гледаш в очите. Заведи я на кафе. Говори си интелигентно с нея. Жените не искат много повече от нас. Прост го крият. Ако искаш да я заведеш на кино - рейса и Стара Загора. Толкова. Нищо не е толкова сложно, колкото си мислиш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Няма хора, които след нещо да не могат да бъдат погледнати в очите. А защо нямаш смелост? С аккво си по - лош от останалите? Всичко ти е в главата! Момче. Отивай при момичето веднага, гледай я в очите (не си гледай в патката) и й кажи, че я харесваш, с усмивка, след което продължи да я гледаш в очите. Заведи я на кафе. Говори си интелигентно с нея. Жените не искат много повече от нас. Прост го крият. Ако искаш да я заведеш на кино - рейса и Стара Загора. Толкова. Нищо не е толкова сложно, колкото си мислиш.

Благодаря за оказаната помощ ще събера смелост и ще направя както ме посъветва. Проблем ми е че според мен не я заслужавам и едва ли такова момиче би излязло и харесало момче като мен !

Стига глупости. Какво значи - не я заслужавам? Защо друг ще я заслужава? Заминавай. Заслужава я този, който й предложи пръв и тя го хареса. Нищо повече. Всичко друго ти е в главата.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Стига глупости. Какво значи - не я заслужавам? Защо друг ще я заслужава? Заминавай. Заслужава я този, който й предложи пръв и тя го хареса. Нищо повече. Всичко друго ти е в главата.
    Благодаря ти още веднъж, че отдели време да ми помогнеш и вдъхнеш увереност!

Не ми благодари, заминавай да се изясняваш с момичето!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Да бе, какво значи "не заслужавам някого"?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на analgin
    Ако се притесняваш от това да не може да се погледнете в очите - нормално е , но ако сте разумни хора и нищо не стане просто ще продължите напред и толкова . Това , че ще продължите да сте в един клас може да бъде тягостно само в началото и ако завърши връзката с някакви драми и тн . Иначе това ,че в града ти няма кино или мол не означава ,че няма къде да я заведеш със сигурност има много по-интересни места от някакво глупаво кино , което е като вечното място за срещи . Бъди уверен в себе си ,но не надут или нещо подобно. Такова нещо , като тя не би тръгнала с теб само ти вреди и тя може да си мисли ,че момче като теб не би тръгнало с нея по същия начин и така никой няма да поеме инициативата . Подходи внимателно , не е нужно да й се обясниш в любов на първото излизане , но тя ще разбере ,че я харесваш , ако е взаимно вероятно и ти .

Благодаря на всички, но някои може ли да ми каже какво точно да и кажа ??? (в понеделник)
    поне ме насочете мисля че знам но все пак

Нищо не е по сценарий. Примерно - Здравей, искам да ти кажа нещо. Искам да ти кажа, че те харесвам. Харесваш ми, защото (казваш защо). Искаш ли да пробваме заедно?
    Примерно.

Ясно ще се справя просто когато стоят така нещата ми е трудно да я заговоря а да кажа харесвам те :X Може да ме посъветваш как да я заговоря ?

"Здравей. Как си? Тук съм, защото искам да ти кажа нещо."
    Примерно.

Здравеите така и така съм решил да и кажа а то ще стане утре и се питах дали не мога и подаря нещо например букет от рози с една изкуствена вътре в картичка да пише : ''ще те обичам, докато и последната роза не увехне'' Но в саита видях и други по-добри идеи. Кажете според вас да и подаря ли нещо докато изричам думите?

Цитирай Първоначално написано от teenproblembgprofile Виж мнението
    Здравеите така и така съм решил да и кажа а то ще стане утре и се питах дали не мога и подаря нещо например букет от рози с една изкуствена вътре в картичка да пише : ''ще те обичам, докато и последната роза не увехне'' Но в саита видях и други по-добри идеи. Кажете според вас да и подаря ли нещо докато изричам думите?
    Да това е доста добра и идея , даже още по добра идея е примерно вместо това послание , нали пак да вземеш букет ма вътре на картичка да е написано "докато смъртта ни раздели , завинаги заедно"
    Успех

Да добра идея, но това не трябва ли да е когато 2-ма души се женят?!?

Не разбира се ! Кой ти каза това ???

Ако нещата се наредят с това момиче обещавам да видам дота 2 от steam на всички онези които ми помогнаха да успея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само ако им харесва или ако не се занимават с игри-няма!Аз вече не ги играя не ми и тряят за това ще ги раздам
    Последно редактирано от teenproblembgprofile : 05-20-2013 на 01:50

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Как да устоиш на такова предложение...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Как да устоиш на такова предложение...
    xD