.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Зарязваш я, сигурно ще ти е гадно, щото си смотан и тя те върти на пръста си, а е и по-малка от теб, резил... След това се стягаш и си хващаш някоя, която ти подхожда повече, тоест не иска много от живота, приятно и е да си губи времето с теб и т.н.

а и не ги слушай заблудените женски тука, които качествен мъж не им обръща внимание и трябва да се занимават със смотаняци и се оправдават с "кариерите си"
    Последно редактирано от Ahcy : 05-04-2013 на 14:50

Повече от фен Аватара на feikk
    Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    Зарязваш я, сигурно ще ти е гадно, щото си смотан и тя те върти на пръста си, а е и по-малка от теб, резил... След това се стягаш и си хващаш някоя, която ти подхожда повече, тоест не иска много от живота, приятно и е да си губи времето с теб и т.н.

а и не ги слушай заблудените женски тука, които качествен мъж не им обръща внимание и трябва да се занимават със смотаняци и се оправдават с "кариерите си"
    Тамън се чудех къде е глупака, който ще се изкаже и ето че се появи. Ходи си ти с парцалите дето по цял ден висят по кафетата и нямат цели в живота. Нека. (smoke)
    dgdg

Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Тамън се чудех къде е глупака, който ще се изкаже и ето че се появи. Ходи си ти с парцалите дето по цял ден висят по кафетата и нямат цели в живота. Нека. (smoke)
    Аз лично нямам такива намерения, просто преценявам първо човека на когото пиша и според преценката си за него, си споделям мнението по въпроса му. А не си налагам скапания, жалък мироглед върху него, както повечето в тоя форум правите.

Повече от фен Аватара на feikk
    Аз лично нямам такива намерения, просто преценявам първо човека на когото пиша и според преценката си за него, си споделям мнението по въпроса му. А не си налагам скапания, жалък мироглед върху него, както повечето в тоя форум правите.
    Налагаш си мнението и категоризираш хората. Качествен мъж е именно този, който умее да запази една амбициозна жена с бъдеще до себе си и да преодоляват трудностите заедно. Всеки може да си седи по цял ден вкъщи с гаджето и да си мислят, че правят нещо в тоя живот. Тва дето го казвам важи естествено и за жените. А в тоя случай автора се е размрънкал за неща, които са нормални и ако беше стойностен тип щеше да се прежали. Но с теб съм съгласна за едно - да си намери друго момиче, което ще му подхожда повече. Тази дето е сега мисля, че ще се оправи по-добре и сама според мен.
    dgdg

Това , че проявявам съобразителност, че е решила да учи в чужбина, защото след 2 месеца мен може да ме няма, но тя ще трябва да работи някой ден .. това ли ме прави смотан? Ок.. твое мнение..

Цитирай Първоначално написано от asen_petrov Виж мнението
    Това , че проявявам съобразителност, че е решила да учи в чужбина, защото след 2 месеца мен може да ме няма, но тя ще трябва да работи някой ден .. това ли ме прави смотан? Ок.. твое мнение..
    Прави те смотан това, че някаква пикла ти вдига скандали за това, че искаш да я виждаш, ок?

Прави те смотан това, че някаква пикла ти вдига скандали за това, че искаш да я виждаш, ок?
    От къде ще знаеш като не познаваш човека ? Кво значение има кой е по големия, мн се дразня някой като подценява хората защото са по - малки
    Последно редактирано от alix7 : 05-04-2013 на 17:44

Цитирай Първоначално написано от alix7 Виж мнението
    И кво значение има кой е по големия мн се дразня някой като подценява хората защото са по - малки на години >, от къде ще знаеш като не познаваш човека ?
    трол жалък и ти ли си някоя малка пикла, която се засегна? или някой смотаняк, командван от някоя малка пикла, която мисли за много велика?

трол жалък и ти ли си някоя малка пикла, която се засегна? или някой смотаняк, командван от някоя малка пикла, която мисли за много велика?
    тва си е ли4но мое мнение и нямам проблем че ме нападаш въпреки че не разбирам защо, то си личи че съм се засегнала що питаш, вси4ко което казваш е ясно с исключ4ение на това 4е добавяш обиди колкото да ме засегнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си