.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от asen_petrov Виж мнението
    На майка ми шундичката й е толкоз виснала от ебане че ако си разтвори краката ще и паднат червата ..

АХаухауахау ето, сам разкриваш още за майка ти

Цитирай Първоначално написано от Котка Виж мнението
    АХаухауахау ето, сам разкриваш още за майка ти
    Страшни шегички пускаш не можа ли да измислиш нещо по-умно.. гейтак

Повече от фен Аватара на feikk
    Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    и преди да раздаваш на ляво, на дясно преценките си затова, кой бил глупак се научи да четеш и да разбираш смисъла на написаното от някого. Защото ако можеше поне малко да мислиш, щеше да разбереш, че нападките ти срещу мен са някакви безсмислени тъпотии, които кой знае от къде си, си ги съчинила, защото нямат нищо общо с написаното от мен...
    Щом съм си замълчала, значи съм усетила нещо такова. Първоначално по друг начин приех написаното, да. Ти пък кво се обиди.. и без тва темата се отклони от смисъла си отдавна
    dgdg

Цитирай Първоначално написано от Ahcy Виж мнението
    трол жалък и ти ли си някоя малка пикла, която се засегна? или някой смотаняк, командван от някоя малка пикла, която мисли за много велика?
    тва си е ли4но мое мнение и нямам проблем че ме нападаш въпреки че не разбирам защо, то си личи че съм се засегнала що питаш, вси4ко което казваш е ясно с исключ4ение на това 4е добавяш обиди колкото да ме засегнеш.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Относно личното пространство я разбирам. Ако цялото ѝ време е заето от учене, част от почивката трябва да бъде без теб, защото някои неща просто се правят без теб.

И все пак си мисля, че връзката е достигнала този етап в който разделението става непоправимо. 2 години на вашите години са прекалено много. Така като я гледам не ѝ пука особено много дали ще останете заедно или не. Не виждам възможност да поправите нещата, въпрос на време е всичко да се сгромоляса. Не казвам да я зарежеш, въпреки че можеш да изпревариш събитията, просто бъди подготвен и за такъв вариант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си